Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak az oldalon színészek?...

Vannak az oldalon színészek? Ha vannak, válaszolnátok az alábbi kérdéseimre? ˇˇLent

Figyelt kérdés

Mikor döntöttétek el, hogy színészek lesztek? Minek a hatására kezdtetek színészkedni? Jártatok "Színésziskolába"?

Hogyan gyakoroltok? Izgultok az előadások előtt? Színházban vagy Filmekben jobb színészkedni? Ha valaki színész szeretne lenni,mit ajánlotok, hol, és hogy kezdje?

2010. aug. 13. 08:47
 1/2 anonim ***** válasza:
16 éves koromba nagyon beleszerette ma színházba, én is a színpadon akartam állni és előadni, ennek hatására is kezdtem el színházakkal felvenni a kapcsolatot és az iskolai színjátszó kör is adta a lehetőséget fellépésekre. Minden előadás más és más, mindenkiben benne van a drukk. Gyakorlásként mindíg fejbeli jeleneteket gyakoroltam és gyakorlok még ma is a tükör előtt. Színház vagy film: mindegyiknek megvan a maga varázsa, számomra egyik nem létezik a másik nélkül. Ajánlásom, hogy te is az iskoládban légy ezzel kapcsolatban szorgalmas és lehetőleg olyan iskolát válasz amelynek lehetősége van színjátszókör színvonalasabb működtetésének. Sok szerencsét, egy kezdő Előadó.
2010. aug. 13. 09:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod, és sok sikert kívánok a továbbiakban :)
2010. aug. 17. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!