Facebookozók! Válaszolnátok a kérdéseimre?
Figyelt kérdés
Még új vagyok a facebook-on és nem nagyon értek hozzá.
Hogyan kell FB chat-en írni valakinek? És hogyan tudom meg ha nekem írnak a chat-en? Nem találom hol kell azt kinyitni!
Másik kérdés... Ha bejelolok valakit és visszautasítja a jelolést akkor én arról kapok értesítést e-mailben? Vagy csak arról, aki visszajelolt?
2010. márc. 8. 13:13
1/3 anonim válasza:
Jobb oldalt alul van chat. Ott az elérhető embereket látod. Ha az illető nevére rákattintassz megjelenik egy ablak, ahol írni tudsz neki. Ha valaki rádír, szintén megjelenik egy ablak.
A második kérdésedre nem tudom a választ. :(
2/3 anonim válasza:
Bal oldalon vannak az elérhető ismerősök. Ha rákattintasz a nevükre, akkor jobb oldalt alul megjelenik a chat-ablak és chat-ezhetsz!
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy válaszoltatok!
Még egy kérdés: mikor ott van, hogy kik vannak online olyan zold izé van a nevuk mellett.. és ha csak félhold van ott akkor mi van?
2010. márc. 11. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!