Vannak az oldalon modellek? Ha igen válaszolnátok az alábbi kérdéseimre?
1. Minek hatására, és hány évesen kezdtél modellkedni?
2. Végeztél modelltanfolyamot?
3. Nagyon nehéz bekerülni ebbe a szakmába... Neked hogy sikerült?
4. Volt,hogy versenyezned kellet valakivel egy munkáért?
5. Mi a legfontosabb belső tulajdonság ahhoz, hogy valaki modell lehessen?
6. Dolgoztál már külföldön?
7. Volt olyan, hogy az ügynökség arra kért, hogy fogyj valamennyit?
8. 90-60-90. Ez az aranyszabály. Neked mik a méreteid?
9. Milyen magas vagy?
10. Ha látsz egy nálad vékonyabb, vagy karakteresebb lányt, nem vagy féltékeny, és nem ijedsz meg, hogy ő talán szebb?
Bocsánat, hogy ilyen kíváncsi vagyok, és néhol talán túl tolakodó, de tényleg nagyon érdekel ez a szakma, és szeretnék minél többet megtudni.
Később még lehet lesznek kérdéseim (:
Bocsi, hogy beírok, én nem vagyok modell, de engem is érdekelnének a válaszok és így elmenthetem a kérdést.
Én nem tudom, hogy igazán akarnék -e modellkedni, de nekem már sokan mondták, hogy meg kellene próbálnom.
Viszont szerintem ez nagyon sok időt vesz igénybe... Ezért sem gondolnám, hogy nekem való lenne.
18/L
1.Kiskorom óta ez az álmom hogy érvényesülhessek a modell szakmában ezért 14 éves koromban ugy döntöttem hogy elkezdem megvalósitani az álmaimat:)
2.nem
3.Megcsináltattam a portfóliómat és beküldtem pár ügynökséghez ,ahol azonnali visszajelzéseket kaptam:)
4.nem volt rá példa
5.Belső tulajdonság?:D Legyél nyitott,ne mondj nemet felkérésekre(szeresd a kihivásokat:D),türelem és sok akarat is szükséges:D Azon kivűl kedves,szorgalmas,céltudatos!
6.Még nem volt rá alkalom
7.Csak annyit mondtak hogy tartsam a súllyomat! Sportoljak,mozogjak és egészségesen étkezzem.
8.Hogy aranyszabály-e? nem feltétlenül!Sok olyan modell van akinek nincs 90-es mellbősége! de van olyan is akinek 60 alatti a dereka:D
Az én méreteim: 83,60,83
9. 175cm
10.Nem:D van elég önbizalmam ahhoz hogy tudjam Én jobb vagyok;)Bizz magadban! Amugy meg attól hogy valaki szebb nem jelenti azt hogy tehetségesebb is:D A modell szakmában márpedig nem a szebbeket hanem a különlegesebb ill. karakteresebb arcú lányokat kereseik:)
Szia! Én most kezdtem nyáron! Nem tudom miért. Kiskoromban jazzbalettoztam, és ott tanultunk kifutói mozgást. Szerettem ezt csinálni. 16 leszek szeptemberben. Modell tanfojamot nem végeztem, a hazaidivat. hu-n van egy fórum S.O.S. modell szeretnék lenni, vagy valami hasonló. Oda írtam, és küldött egy e-mailt egy manager.
Méreteim:
derék:66 ,csípő92 ,mell:88, 170cm magas.
és én nem ijedek meg, ha valaki nálam szerintem szebb. Nem biztos, hogy okosabb is. És fő az önbizalom!
de nem kérték, hogy fogyjak!
1.: komolyabban 12 évesen, egy közösségi oldalon írt egy fotós nekem.
2.:Igen végeztem, a Bódi Sylvi Modelliskolában
3.:Nekem abszolút nem, mivel tényleg az ölembe hullott a lehetőség.
4.:Igen, volt.
5.:Normálisnál nagyobb egoizmus, hogy ne nyomjanak el.
6.:Igen, dolgoztam.
7.:Azt konkrétan, hogy fogyjak azt nem, de, hogy nem kapok meg jó munkákat azt igen, szóval szerintem ez minden modellt inspirál arra, hogy leadjon pár kilót.
8.: 87-58-89
9.:175
10.:De, de az 5. válaszom erre is ad választ.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!