Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Válaszolnátok a kérdéseimre?...

Válaszolnátok a kérdéseimre? Mit tennél, ha? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
1. Boltban, vásárlás után megnézed, hogy pontosan adták-e a visszajárót? Ha igen, miért? Ha nem, miért? 2. Ha találsz egy pénztárcát, mondjuk 10ezer forinttal, személyi igazolvánnyal, mindent megteszel azért, hogy visszakapja a tulajdonosa, vagy megtartod magadnak a zsét?
2011. febr. 4. 18:37
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
igen megnézem pontosan adták e vissza a visszajárót, mert volt már rossz tapasztalatom.... hmmm.... nem tudom ha csak 10ezer van benne a pénzt elraknám a pénzárcát meg a többi részét leadnám a rendőrségen
2011. febr. 4. 18:40
 2/31 anonim ***** válasza:

1. Igen megnézem, mert az én pénzem.

2. Visszaadom, visszaadtam akkor is, amikor 300.000-, Ft volt benne.

Tudod miért? Mert becsületes vagyok, nekem is jól esne, ha az enyémet visszaadnák, és nem tenne boldoggá a lopott pénz.

2011. febr. 4. 18:43
 3/31 anonim ***** válasza:
Mindig megszámolom a visszajárót. A talált pénzt a tárcával együtt eljuttatnám a tulajdonosának,a személyi igazolványban levő címre. Van akinek,10.000.- Ft nagyon sok pénz.
2011. febr. 4. 18:43
 4/31 anonim ***** válasza:
Megnézem a visszajárót, szinte mindig. Illetve inkább csak ránézek, lehet, hogy ha gubanc lenne, fel se tűnne. Biztos, hogy megtartanám a pénzt. Az igazolványt valahol leadnám, mert miért rohangásszon az a szerencsétlen még a papírjai után is.
2011. febr. 4. 18:44
 5/31 anonim ***** válasza:
Igen, megnézném a visszajárót, nehogy véletlenül vagy nem véletlenül kevesebbet adjanak vissza. És persze, hogy visszajuttatnám, hiszen én is örülnék, ha valaki visszaadná!
2011. febr. 4. 18:51
 6/31 A kérdező kommentje:

1. Én is mindig megszámolom a visszajárót, Volt olyan hogy kevesebbet adtak vissza, akkor szóltam. olyan is történt, hogy a srác többet adott 200-zal, és megtartottam.

2.Én visszavinném, de még nem találtam pénztárcát. Mióta nekem adták vissza 10ezer forinttal, úgy érzem valahogy meg kell hálálnom. Nagyon jól esett.

2011. febr. 4. 18:52
 7/31 szamóca. ***** válasza:

1. ránézek, de ha nem nagy pénzzel próbálnak átvágni lehet nem veszem észre. csak.

2. az iratokat visszajuttatnám természetesen. a pénz attól függ:) lehet ez így hülyeségnek hangzik, de attól függ kié. jól megnézném a pénztárcáját, az iratait, a képét stb... lenne olyan akinek nem adnám vissza, de olyan is akinek igen. szaladtam már srác után aki elhagyott egy ötezrest a szemem láttára, mert szimpatikusnak tűnt, és olyannak, akinek tényleg szüksége lehet rá.

2011. febr. 4. 19:00
 8/31 petúnia petra válasza:

Én megszoktam nézni a visszajárót,mert volt ahol kevesebbet vagy többet adtak vissza és ha kevesebbet adnak vissza morgok,ha többet akkor vagy elviszem vagy vissza adom a pénztárosnak.

Ha találnék egy pénztárcát tele pénzzel szivesen elvenném a pénzt de nem venném el ,mert lopásnak számítana.Inkább a családomtól,barátaimtól fogadok el pénzt de lopni nem lopok.És a pénztárcát vissza adnám a tulajdonosának,ha nem találom a tulajdonost a rendőrségre vinném.

2011. febr. 4. 19:00
 9/31 anonim ***** válasza:

1. Általában megnézem "futólagosan"

2. Valszínűleg visszaadnám, viszont ha egy nagyobb összeg van benne (pl 300 ezer Ft) akkor nem adnám vissza, mert ezért nekem is szükségem van rá, és az, aki 300ezer Ft-al a tárcájában rohangál az szerintem van olyan gazdag hogy nem zavarná nagyon :)

2011. febr. 4. 19:03
 10/31 anonim ***** válasza:

1. Mindig megszámolom,hogy jól kaptam-e vissza.

Ha nem akkor rögtön szóvá is teszem.Nem hagyok a boltban 10 fillért sem,mert ahová évek óta járok,és személyesen ismernek sokszor volt úgy hogy 1-2 forintot ott hagytam,hogy tartsa meg,és egyszer 1 forinttal kevesebb pénz volt nálam,és visszarakatta velem az árút,hogy kevés a pénzem rá..(régebben volt) Na azóta mindig ellenőrzőm a visszajárót,és még véletlenül sem mondom,hogy "hagyja csak az aprót,tartsa meg"

2.Ha találnák pénztárcát akkor a pénzt elraknám,mert a talált pénz nekem is jól jönne,és úgy vagyok vele,hogy annyiszor elhagytam már én is pénzt,tárgyat,és érdekes módon akkor valahogy nem volt egyetlen becsületes ember sem..Így ebben a világban már nem érdemes hős lovagnak lenni..A személyit,az írtatokat bedobnám egy postaládába,mert a posta úgyis tovább küldi nekik..

2011. febr. 4. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!