Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen fóbiáid, "furcsa"...

Milyen fóbiáid, "furcsa" szokás, rögeszméid vannak? Esetleg az okát is tudod amiért kialakult? Valyon melyik a leggyakoribb? családon belül ismétlődik is?

Figyelt kérdés

Én példáúl fizikai rosszúllétig (hányinger,hányás, remegés, véryomásemelkedés) vagyok ha sokáig kell néznem valami nyers húst, esetleg megérinteni...brr. Szóval lehetetlen,hogy akár felszeleteljek egy húsköteget.

De enni se eszek meg semmit amiben csont van. A csontot azonnal beazonosítom s összekötöm a halott álattal gondolatban s így gyűlölöm az oldalast, csirkecombot, az meg a halálom ha valaki csirkeszárnyat cuppog s akár csak hallom...háhhhh:S.

Szóval csak agyon nyomorított, elismerhetetlen húst eszem pl spagettit darált hússal. Inkább nem is nézem ahogy a knyhában anyu főz. Pedig már férjes fiatalasszony vagyok.

férjem mondjuk megérti s elnézi, hisz már a legelején elmondtam ezt neki. De főzésnél átható, émelygő szagú ételt se eszem pl: kocsonya, töpörtyű, pacalt se disznósajtot, más aszpikos dolgot.

2011. jan. 26. 14:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez mint nálad, kedves kérdező, rettentően irtózom a nyers hústól, akár megfogni/látni... és akárhol, filmben,stb. látok egy műtétet pl. plasztikai, akkor napokig nem tudok enni, mert ez jár a fejembe. Valamit a beteg horrorral van ez, pl. Fűrész, Gyilkos Elmék, amiktől rettenetes szorongok, de szerintem sokan rajtam kívül.

Gusztustalannak tartom a szalámikat, virslit, felvágottakat, párizsit.. ha vmelyikből ennék, szerintem el is hánynám magam. Ezek szerintem csak azért vannak mert nagyon gyenge a gyomrom. Egyébként a halál gondolata is elég nagy szorongást vált ki belőlem.

16/L

A családtagjaimnak nincsenek meg ezek a fóbiák.

2011. febr. 4. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!