Annyira furcsa ami velem történik, igaz lehet vagy már hülye vagyok! Minden ugy zajlik ahogy a rendes menzi első napján szokás (hasmenés első vércseppek után) de nincs vérzésem! Mi lehet?
Figyelt kérdés
Kérdeztem előbb is hogy mi lehet,szeretnék még tanácsokat és tapasztalatokat kapni!2008. nov. 2. 17:47
1/11 A kérdező kommentje:
Ahogy irtam már előbb is tegnap ota hányinger,mellem nem fáj ahogy menzi előtt szokott!Menzi érzés van,és fáj a derekam!Baj lehet velem?Vagy baba van a dologban!?
2008. nov. 2. 17:49
3/11 A kérdező kommentje:
nem merek félek a csalodástol!
2008. nov. 2. 17:50
5/11 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretnék de ez a honap volt az első hogy nem görcsöltem rajta hogy összejön e!Mi lehet szerinted?
2008. nov. 2. 17:59
6/11 anonim válasza:
SZÓVAL MA KELLET VOLNA MEGJÖNNIE??????? Ha igen holnap teszt ok?!
7/11 A kérdező kommentje:
Oké!Köszi és neharagudjatok hogy ilyen érthetetlen vagyok!
2008. nov. 2. 18:09
9/11 anonim válasza:
Szerintem is csak a teszt tud erre választ adni. Holnap csináld meg. Elvileg már pontos eredménnyel tud szolgálni. Remélem összejött! Drukkolok, még így ismeretlenül is!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2008. nov. 2. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!