Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen fóbiáid, "furcsa"...

Milyen fóbiáid, "furcsa" szokás, rögeszméid vannak? Esetleg az okát is tudod amiért kialakult? Valyon melyik a leggyakoribb? családon belül ismétlődik is?

Figyelt kérdés

Én példáúl fizikai rosszúllétig (hányinger,hányás, remegés, véryomásemelkedés) vagyok ha sokáig kell néznem valami nyers húst, esetleg megérinteni...brr. Szóval lehetetlen,hogy akár felszeleteljek egy húsköteget.

De enni se eszek meg semmit amiben csont van. A csontot azonnal beazonosítom s összekötöm a halott álattal gondolatban s így gyűlölöm az oldalast, csirkecombot, az meg a halálom ha valaki csirkeszárnyat cuppog s akár csak hallom...háhhhh:S.

Szóval csak agyon nyomorított, elismerhetetlen húst eszem pl spagettit darált hússal. Inkább nem is nézem ahogy a knyhában anyu főz. Pedig már férjes fiatalasszony vagyok.

férjem mondjuk megérti s elnézi, hisz már a legelején elmondtam ezt neki. De főzésnél átható, émelygő szagú ételt se eszem pl: kocsonya, töpörtyű, pacalt se disznósajtot, más aszpikos dolgot.

2011. jan. 26. 14:36
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

érdekes én az egértől nem félek. pedig egyszer rám is mászott egy az ágyamba. ugrottam 2m-t de még most is szeretem őket....elkapni.:)

jól van akkor nem csak én vagyok ilyen furcsa.:)

2011. jan. 26. 15:12
 22/31 anonim ***** válasza:
'5.04-es vagyok megint.A penésztől én is kikészülők.És sajnos ebből most kijut bőven,amitől már kaptam sírógörcsöt.mindenre rátelepedett pedig küzdök ellene bőven.várom a jó időt,hogy el tudjuk kezdeni a felújítást és a teljes penész irtást és annak okozóját!
2011. jan. 26. 15:13
 23/31 A kérdező kommentje:

A gangot teljesen átérzem. :)

A penész is idegesítő. Nem is tudom, talán nem is a falon(hálistennek nincs) hanem, ha a mosógép gumiján van. Az ember tiszta paranoid lessz tőle s mindig a ruhákat szagolgatja meg literszám önti rá az ecetet.

Egyszer akkorát néztem mikor legalább egy hetes szőrös mohás zöldes tejfőlt találtam a hűtőben. szinte már mozgott az a valami...na aznap mostam, hipóztam, gőzpingvineztem azt a hűtőt.

2011. jan. 26. 15:30
 24/31 anonim ***** válasza:
Én mindig mikor mennék este aludni, a szokásos kriminézés után, mindig elképzelem önkéntlenül hogy egy szétoszlott, rothadó félben lévő hulla van az ágyamban. :S
2011. jan. 26. 15:40
 25/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:50

A negyedik szokásodat akár én is írhattam volna :D

Én is folyton képzelgek, ezenkívül mániákusan zárok és ellenőrzök mindent, továbbá utálok átmenni úttesten, hidakon és zugló vasútállomáson (hosszú keskeny részen kell menni az épület mellett, egyik oldalt emberek és fal, másik oldalt sín/vonat), egyirányú utcában is mindkét irányba többször szétnézek.

Utálom ha valaki csúnyán szedi (összevissza túrva) a margarint/vajat/bármilyen szendvicskrémet.

Sötétben nem nézek ki az ablakon, mert félek, hogy valaki visszanéz. :D

2011. jan. 26. 15:49
 26/31 anonim ***** válasza:

Én pl vega vagyok pici korom óta rosszul vagyok a hústól. :DD

A tűtől is félek, pedig az utóbbi időkben rengeteg vérvételen voltam... :/

Ezen kívül pánikbetegséggel és szoc.fóbiával gyanúsított vagyok, jártam dokihoz is egy ideig vele... félek az emberektől. Valamint a nagy, nyitott terektől, ahol védetlennek érzem magam.

A nyakig betakarózás és a pókoktól való félelem(sírógörcs, remegés) nálam is megvan... de minden egyéb bogártól, rovartól a rosszullét kerülget. :D

És a szőrtől is undorodom, főleg saját magamon. :D

2011. jan. 26. 17:19
 27/31 anonim ***** válasza:

Hát... hm...

Betegesen félek a tűktől, már a látványától is elájulok. Érdekes, fogorvosnál nem, a miértjére meg még nem sikerült rájönnöm :D

A pókoktól is irtózom, még a legkisebbektől is. A víz

kiver tőlük, sikítva rohanok el.

A 3. pedig a lyukas dolgok. Igen, jól hallottad, a lyukas dolgok. Utálom, amiben sok kis apró undorító lyuk van. Undorom tőle...

Ezt én tettem fel: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__1..

2011. jan. 26. 17:51
 28/31 anonim ***** válasza:

Ja igen, utolsó vagyok !

Képes vagyok háromszor-négyszer is megnézni, hogy bezártam-e az ablakot, elzártam-e a gázt, útközben rengetegszer ellenőrzöm, hogy megvan-e a kulcsom/bérletem/kesztyűm stb.

2011. jan. 26. 17:52
 29/31 anonim ***** válasza:

1. Utálom ha hozzám érnek, képtelen vagyok tolerálni. Egyedül az anyukámnak tűröm el és a barátomnak. Ennyi.

2. Pók hát attól már kétszer volt rohamom. Orvoshoz kell járnom, nehogy pánikbeteg legyek.

Ennyi.

2011. jan. 26. 18:20
 30/31 A kérdező kommentje:
hát emberek :) mindenkinek kellemes gyógyulást így estére. főleg akiknek kezek vannak az ágy alatt. én is most megyek aludni, vagy inkább ugrok az ágyba (mint micimackó) huhh...:S
2011. jan. 27. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!