Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet ezen túllépni?

Hogyan lehet ezen túllépni?

Figyelt kérdés

totál nincs önbizalmam, nagyon rondának tartom magamat és abszolút nem bízom magamban

nem tartom magam elég okosnak sem,pedig jó jegyeket akarok

eléggé neurotikus vagyok és folyton mindenkire féltékeny is

hogyan lépjek,hogyan változtassak ezen?

2011. jan. 10. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
háát nem tudom..viszont én is ugyanilyen cipőben járok...Hát nagyon szar.mit ne mondjak.xD.:/
2011. jan. 10. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát kort/nemet írhattál volna, meg azt hogy mi ronda rajtad. Én is rondának tartottam magam, ma már megváltoztam, és elég sok pozitív visszajelzést kapok.

Leírom, hogy én mit csináltam. Elmentem terembe edzeni, mellette futottam, így normális alakom lett mivel elég vékony voltam. Elmentem egy plázába, vettem pár olyan ruhát, ami nekem tetszik, de mégis divatos, és látják rajtam, hogy nem vagyok igénytelen. Gyakran járok fodrászhoz, zselézem a hajam stb.. , mindig kihozom magamból a maximumot. Nekem ez bőven elég volt.

Ha jó jegyet akarsz, akkor tanulj. Bár nem kell okosnak lenni a jó jegyért, elég ha bemagolod azt amit a tanár kért. Ha tényleg művelődni akarsz akkor olvass pár igényes, értelmes könyvet. Annyira elfoglalt leszel minden nap, hogy nem lesz időd azon agyalni, hogy milyen ronda vagy. Ezekhez nagyon sok akaraterő kell, és semmit nem ér, ha a felénél abbahagyod. 19/F

2011. jan. 10. 23:52
 3/3 A kérdező kommentje:

16/l

köszi szépen

2011. jan. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!