Hogyan tudnék túllépni ezen, hogy könnyebb legyen?
szia:)
biztosan nem könnyű, de ha nem volt igaz barát, akkor nem érdemli meg, hogy szomorú légy miatta:)
ha ő ilyen könnyen továbblépett rajtad, akkor te is...:)
jó persze, tudom h könnyű ezt nekem írnom, de ha nem volt igaz barát, akkor lehet jobb is, hogy már nem vagyok a legjobb barátnők:)
csak csalódás okozna neked...
ha viszont annyira de annyire szeretnél vele újra legjobb barátnői kapcsolatot, próbálj közeledni felé, töbnet beszélgetni vele...ha nem veszi a lapot, nem foglalkozik veled, akkor hagyd...
és ha képes volt az "ellenséggel" összebarátkozni", akkor...no comment...
majd te is megtalálod azt a társaságot, ahol igaz barátokra találsz, akikkel sokkal jobban fogod érezni maad, mint a volt bnőddel, és akkor majd nevetni fogsz azon, hogy mennyi idődet pocsékoltad arra a barátnőre:)
ismerkedj, barátkozz másokkal, lehet h pont azzal leszel nagyon jóba, akivel még alig beszélgettél...:)
ne keseredj el, hanem tessék jókedvűnek lenni, és keresni más barátokat, de lehet keresned sem kell:)
nagyon értékes ember vagy, találsz sokkal jobb barátokat is:)
remélem segítettem:)
mosoly:)
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!