Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék túllépni ezen,...

Hogyan tudnék túllépni ezen, hogy könnyebb legyen?

Figyelt kérdés
Nem bírok túllépni a volt legjobb barátnőm elvesztésén. Télen lesz két éve, hogy összevesztünk. Teljesen hülye ok miatt, ezt inkább nem részletezném. Egy idő után kibékültünk, mint nem-legjobb barátnők, hanem csak úgy szimplán. Tudtam, hogy sose lesz már a régi. Ráadásul ő egyből talált új barátokat, sőt, legjobb barátnőt is, míg én nem. Az ő legjobb barátnője a közös ellenségünk lett érdekes módon. Na nem is ez a lényeg. Egy suliba, ami a legrosszabb, egy osztályba járunk, így napi szinten kapcsolatba lépek vele. Fáj látni, hogy már nem az én legjobb barátnőm, fáj látni, hogy nem nekem mondja el a titkait, fáj, hogy nem töltjük együtt a délutánjainkat, mint régen, fáj minden emlék vele kapcsolatban. Féltékeny vagyok a barátnőire. Tudom, hogy buta dolog, én se akarattal csinálom ezt. De egyszerűen képtelen vagyok elfogadni a tényt, hogy nem vagyunk legjobb barátnők. Szükségem van rá. De tudom, hogy kinevetne ezért, ha bevallanám, tehát nem igazi barát. Meg nem is volt az. De mégis nagyon fáj. Már szinte belebetegszem a hiányába... Mit tehetnék, hogy sikerüljön lezárni a múltat és elfelejtsem őt?
2010. ápr. 19. 21:36
 1/1 anonim ***** válasza:

szia:)

biztosan nem könnyű, de ha nem volt igaz barát, akkor nem érdemli meg, hogy szomorú légy miatta:)

ha ő ilyen könnyen továbblépett rajtad, akkor te is...:)

jó persze, tudom h könnyű ezt nekem írnom, de ha nem volt igaz barát, akkor lehet jobb is, hogy már nem vagyok a legjobb barátnők:)

csak csalódás okozna neked...

ha viszont annyira de annyire szeretnél vele újra legjobb barátnői kapcsolatot, próbálj közeledni felé, töbnet beszélgetni vele...ha nem veszi a lapot, nem foglalkozik veled, akkor hagyd...

és ha képes volt az "ellenséggel" összebarátkozni", akkor...no comment...

majd te is megtalálod azt a társaságot, ahol igaz barátokra találsz, akikkel sokkal jobban fogod érezni maad, mint a volt bnőddel, és akkor majd nevetni fogsz azon, hogy mennyi idődet pocsékoltad arra a barátnőre:)

ismerkedj, barátkozz másokkal, lehet h pont azzal leszel nagyon jóba, akivel még alig beszélgettél...:)

ne keseredj el, hanem tessék jókedvűnek lenni, és keresni más barátokat, de lehet keresned sem kell:)

nagyon értékes ember vagy, találsz sokkal jobb barátokat is:)

remélem segítettem:)

mosoly:)

sok sikert:)

2010. ápr. 20. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!