Mit tegyek hogy "könnyebb legyen" a középsuli?
Figyelt kérdés
A tanárok iszonyat jófejek a tanulás is jól megy eddig.
de 40en vagyunk. és a régi osztálytársaimon kívül senkihez nem szólok ..vagyis ők se szólnak hozzám..:( meg a gólyaszívtástól is félek..tudom hogy hülye kérdés de mit tudnék tenni.?
2011. szept. 2. 16:10
1/4 anonim válasza:
Társalogj. Próbálj meg mindenkivel egy.két szót váltani.
A gólyatábor nálunk úgy működik, hogy akiket kevésbé ismernek kevésbé szivatnak. Próbálj meg nem jóban lenni a szervezőkkel :D
2/4 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy nekünk még gólyatábort se szerveztek.úgyhogy így még nehezebb ismerkedni..:( és én meg szeretek beszélgetni de viszont idegenekkel nem igazán merek..:/
2011. szept. 2. 16:28
3/4 anonim válasza:
Jajj bocsi elírtam. Nem gólyatábor hanem gólyanap. De gólyatábor is van.
Vegyél erőt magadon. Ha valakinél olyat veszel észre, hogy érdekel említsd meg(legyen az bármilyen tárgy, hobbi, cselekvés) Gondolj arra, hogy ők is csak emberek, és ugyanúgy félhetnek mint te. Sok sikert :)
4/4 A kérdező kommentje:
van egy ismét hülye kérdésem.és azt hagynunk kell hogy szívatnak?:D
2011. szept. 2. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!