Könnyebb úgy elaludni, ha olyasvalaki fekszik mellettem, akit szeretek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 00:08
2/11 A kérdező kommentje:
Upsz, elnézést, rossz helyre ment a kérdés...
2011. jan. 10. 00:16
3/11 anonim válasza:
Szerintem meg nem, én csak is egyedül tudok elaludni normálisan...
4/11 anonim válasza:
hát én most örülnék ha valaki, akit szeretek mellettem feküdne, mert bár lehet hogy úgysem tudnék elaludni, de legalább bámulhatnám, átölelhetném, szóval jobb lenne, mint egyedül kínlódni,mert egyszerűen nem bírok elaludni!!!
5/11 anonim válasza:
Nem, mert abból inkább hancúrozás lesz, mint alvás.
6/11 anonim válasza:
Ez változó, van aki egyedül jobban alszik, mert mindig izeg-mozog, vagy nagy hely kell neki és emiatt zavarja a párját. Ez fordítva is igaz lehet. Vagy épp horkol, szuszog és egyéb hangokat ad az egyik, ami végképp nagyon zavaró. Én pl. nem tudok összebújva aludni, mert 5 percenként meg akarok mozdulni vagy fordulni, még el nem alszom.
De akit ezek nem zavarnak, az biztos jobban alszik, mert nagyon megnyugtató a másik jelenléte, vagy ha a kezével simogat kicsit vagy csak rád teszi. Ilyenkor az embert átjárja a szeretet és a nyugodtság és szerintem könnyebben elalszik.
7/11 anonim válasza:
nem feltétlen lesz hancúrozás, mert szeretheti akár az édesanyját is. én ha mellette fekszem, sokkal hamarabb elalszom, jobb. ha szerelmem mellett fekszem, akkor nem alszom. mindig őt nézem, vagy megöleljük egymást, akármi.
8/11 anonim válasza:
Én ha egyedül alszok akkor könnyebben megy.
9/11 anonim válasza:
Én is csak egyedül tudok/szeretek aludni.
10/11 anonim válasza:
Én egy ideje már egyedül alszom, de nekem jobb érzés, ha velem van valaki, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!