Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Könnyebb úgy elaludni, ha...

Könnyebb úgy elaludni, ha olyasvalaki fekszik mellettem, akit szeretek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal könnyebb.
2011. jan. 10. 00:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Upsz, elnézést, rossz helyre ment a kérdés...
2011. jan. 10. 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem, én csak is egyedül tudok elaludni normálisan...
2011. jan. 10. 00:26
 4/11 anonim ***** válasza:
hát én most örülnék ha valaki, akit szeretek mellettem feküdne, mert bár lehet hogy úgysem tudnék elaludni, de legalább bámulhatnám, átölelhetném, szóval jobb lenne, mint egyedül kínlódni,mert egyszerűen nem bírok elaludni!!!
2011. jan. 10. 00:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, mert abból inkább hancúrozás lesz, mint alvás.
2011. jan. 10. 02:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez változó, van aki egyedül jobban alszik, mert mindig izeg-mozog, vagy nagy hely kell neki és emiatt zavarja a párját. Ez fordítva is igaz lehet. Vagy épp horkol, szuszog és egyéb hangokat ad az egyik, ami végképp nagyon zavaró. Én pl. nem tudok összebújva aludni, mert 5 percenként meg akarok mozdulni vagy fordulni, még el nem alszom.

De akit ezek nem zavarnak, az biztos jobban alszik, mert nagyon megnyugtató a másik jelenléte, vagy ha a kezével simogat kicsit vagy csak rád teszi. Ilyenkor az embert átjárja a szeretet és a nyugodtság és szerintem könnyebben elalszik.

2011. jan. 10. 02:29
 7/11 anonim ***** válasza:
nem feltétlen lesz hancúrozás, mert szeretheti akár az édesanyját is. én ha mellette fekszem, sokkal hamarabb elalszom, jobb. ha szerelmem mellett fekszem, akkor nem alszom. mindig őt nézem, vagy megöleljük egymást, akármi.
2011. jan. 10. 02:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Én ha egyedül alszok akkor könnyebben megy.
2011. jan. 10. 03:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is csak egyedül tudok/szeretek aludni.
2011. jan. 10. 07:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egy ideje már egyedül alszom, de nekem jobb érzés, ha velem van valaki, akit szeretek.
2011. jan. 10. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!