Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy ha ott...

Miért van az hogy ha ott vannak mellettem a barátaim vagy valaki akivel jóba vagyok akkor tele vagyok önbizalommal (pl. utcán), ha egyedül vagyok akkor meg semmi?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit értesz "semmi" alatt?
2011. jún. 23. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert akkor többen vagytok, ergo erősebb vagy. Magadat nagyon gyengének tartod, amin segíthet ha küzdősportra jársz vagy gyúrsz.
2011. jún. 23. 21:13
 3/6 anonim válasza:
Velem is ez van...amúgy azért is van ez, mert nem vagy megelégedve magaddal és gyengébbnek érzed magadat amikor egydül vagy, és mindenfélét beképzelsz, hogy miket gondolhatnak rólad. Társaságban meg a haverokkal hülyültök és megis feledkezel és erőrekapsz és jól érzed magadat, biztonságban.
2011. jún. 23. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Háát semmi alatt, hogy ha pl valahol meg kell szólalni (egy boltban) akkor olyan vagyok mint egy kisegér. Halkan és néha érthetetlenül beszélek. És néha izgulok is ha meg kell szólalnom. De ha ez akkor van, ha a barátaim mellett vagyok, akkor simán megy.
2011. jún. 23. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Biztonságot ad, hogy bármi történik, van, akire számíthatsz. Ha viszont egyedül vagy, így védtelen is leszel. És ott gondolni kell mind fizikai, mind lelki védtelenségre. Egyértelmű, hogy ha állnak mögöttünk, akkor bátrabbak vagyunk.

Általában akik nem ismerik saját értékeiket, vagy önbizalomhiányuk van, azoknak a legmeghatározóbb a társaság, bármiről is van szó. Ha a kettő közül valamelyik jellemző rád, akkor ez csak akkor fog változni, ha megismered magadat, hogy mit érsz, ill. ha bízni fogsz magadban.

2011. jún. 24. 01:51
 6/6 anonim ***** válasza:
csak velük érzed úgy hogy érsz valamit.
2013. febr. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!