Mostanában sokan nekem jönnek, vagy nagyon közel mennek el mellettem. Miért? Pedig én senkinek nem megyek neki. :D
1.válaszoló: :D:D:D köszi, ez tetszett:D
2.válaszoló: neked is köszi a választ:D hát lehet hülye a kérdés, de köszi, hogy válaszoltok:D amúgy ismeretlenek boltban pl. :D figyelmetlenek !!!!!!!! meg hát van 1-2 srác az osztályból,aki mindig elsuhan mellettem... szerintem szeretnek,mert meg szoktak védeni,nem utálnak:D de most ez nem jelenti azt,hogy tetszem nekik,nem?:D az osztályból pedig jóban vagyok mindenkivel:)
Hát köszi a választ:)
Egyébként tegnap a kávézóban volt egy srác,gyakran nézett,nem mintha tetszett volna,de miután kimentünk a kávézó előterébe kb. pár perc múlva ő is jött(mondjuk tudom,hogy miért állt fel,hova ment) és hátulról a karjával nekem jött az én karomnak!És akkor megint eszembe jutott ez a kérdés,amit feltettem.Komolyan,miért jött nekem? Nem igaz,hogy nem fér el szerencsétlen, hatalmas a tér.
aszondja "éffolyamtársam"
az sem egyetemen történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!