Miért vagyok ilyen rosszkedvű mostanában? Igen, történtek rossz dolgok mostanában velem, de miért nem birom már elfelejteni? Mindig csak ez jár az eszemben. Sokan állnak mellettem, de mégis egyedül érzem magam.
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 21:11
1/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy hosszú i, csak nincs olyanom
2010. okt. 1. 21:13
2/5 anonim válasza:
Attól függ mi történt veled?
Én is le vagyok törve :(
3/5 xXxOoOxXx válasza:
Én is egy kicsit "depis" lettem. És hasonló helyzetben vagyok, mint te. Nehezen tudom feldolgozni a rossz dolgokat, amik velem történtek. Szerintem most azért nehezebb a felejtés, mert eléggé borús, hideg idő van. Legalábbis az én hangulatomat az időjárás is eléggé befolyásolja.
4/5 anonim válasza:
Mert önsajnálod magad és az a felszinen tartja és nem hagyja hogy túl tedd magad rajta.
5/5 A kérdező kommentje:
Hmm. Utólsó, igazad van. Csak beteg vagyok és itthon, ha unatkozom nem tudom elterelni a figyelmemet annyira.. Na kapjuk össze mostmár magunkat:)
2010. okt. 1. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!