A teknősnek rossz, ha egyedül van? + egyebek?
Páromnak van egy (szerintem) elhanyagolt vörösfülű ékszerteknőse. Fiú (asszem), és olyan 15 centi. Nem értek a teknősökhöz, de szeretném jobbá tenni az életét, olyan jópofa állat :)
Most kinéztünk neki egy 80 L-es terráriumot kimászóval (amiben most van, az nagyon kicsi és nem tud hova kimászni :S se rendesen úszni)
Fontos, hogy legyen benne melegítő, szűrő, stb.???
Vegyünk mellé társat (kicsit megenné?) vagy a teknősnek nem áz, ha egyedül van?
nagynak nem kell vízmelegítő,kicsinek kell ha veszel.
nem fogja bántani a nagy a kicsit
azt nem tudom menyire magányos állat de nem lesz baja ha egyedül van,viszont vehetsz hozzá másikat ha tetszenek a tekik nem nagy plusz költség még egy.
szűrő nem kell nekik viszont a vizet azt cserélgetni kell max.hetente.
szia!
nyolcvan literbe semmiképp ne vegyetek neki társat, még egynek is kevés lesz :/ egy 100*40-es alapterületű lenne a legjobb.
szűrő kell, ha nem akarsz minden nap vizet cserélni, mondjuk egy EHEIM 2010 megtenné.
a kimászóját pedig világítsátok meg egy jó meleget adó lámpával :)
és ezt az oldalt olvasgasd, h megtudj mindent :)
még 15-17cm korában is tágas helye lenne?
én csináltam nekik egyedi akvaterráriumot 5ös meg 6os üvegből.
előnye hogy nem magas a fala mint egy akváriumnak.
itt ha gondolod nézhetsz olcsón nagyobbat d akár ha megadod nekik a méreteket akkor le is gyártják neked szintén jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!