Nagyon rossz lenne egy tengerimalacnak egyedül?
Hogy érted, hogy nem lesz lehetőséged? Anyagilag?
Ha csak egy állatot akarsz/tudsz tartani, akkor ajánlom inkább a törpenyuszit, azt lehet egyedül is.
Én bútorlapból csináltam ketrecet, 50cm magasat, abból nem tudott kiugrani a malac. Az elején nyúlráccsal, mert sípol a malac, ha nem lát ki elöl. Ez egy 40cm széles és 1méter, hosszú fadoboz volt, ebben rohangált ide oda. Alulra meg műanyagtálcára szórtam a szénát. Én így tartottam és nem rágott szét semmit, Be volt neki dobva egy faág, azt rágta és vitte ide oda, néha dobálta is. Viszont úgy napi 500 Ft kaját megevett nálam 1 évesen.
Ha úgy érzed, hogy nem bírod eltartani, mert én eléggé ki voltam akadva anyagilag ettől. Szóval ha neked ez drága akkor inkább vegyél egy csincsillát az 10-ed annyit eszik.
A csillának kell 10ezerért egy nyúlketrec és úgy 15 évig él. Nekem nem okoz anyagi gondot a tartása. És nagyon cuki a viselkedése.
Ha nincs párja ezeknek az állatoknak, akkor többet kell foglalkoznod vele. Nálam egyedül volt a malac egy ideig, aztán elajándékoztam olyannak, akinél volt 3 malac.
A csincsillám is egyedül van, hát ő annyira kis kezes, lehet simizni és imádja, még a szemét is becsukja olyankor, és elvárja, hogy minden nap simizzem, itt van a szobában mellettem, engem mindig lát. És néha nekifekszik a rácsnak és úgy mutatja, hogy menjek oda. Lehet kézből etetni és nem sipákol mint a malacka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!