Nagyon egyedül és kívülállónak érzem magam emberek között is és a kedvem a rossz és a megvagyok között mozog régóta, szinte soha nincs jókedvem. Mit tehetnék? Lesz ez még jobb vagy marad ez a túlélőhangulat?
nekem is vannak néha ilyen gondolataim mint neked.
probálj meg a jelenben élni és ne a jövőre koncentrálni. sose tudhatod hogy mit hoz a holnap. de ha ilyen görcsösen arra koncentrálsz akkor magadat mérgezed.
Próbálj meg olyan apró, mindennapos dolgokat keresni életedben amelyeknek örülhetsz pl.: már az is csodállatos h. nem fekszel kórházban.
Ismerkedj meg új emberekkel, és próbálj ki új dolgokat.Keress magadnak 1 hobbit amivel foglalkozhatsz mikor 1edül érzed magad.Hozz el egy kutyust vagy más állatkát egy menhelyről(ha gondoskodnod kell vkiről,eltörpülnek saját problémáid.Ne temetkezz a munkába túlságosan. Amikor csak teheted lepd meg magad: mondjuk főzz vmi különlegeset.Fogadd el magad olyannak amilyen vagy,szeretsd magad,embertársaid,a helyet ahol élsz.Ha ezeket megteszed meglátod az életed jobbra fordul és jobban érzed majd magad.
Hát Te nagyon a depresszió szélén lebegsz.Ebből tényleg ki kellene magadat zökkenteni.Tűzzél ki célokat magad elé,de ne hosszútávba gondolkozz.Ha folyamatosan félsz,és esélyt se adsz a pozitívumoknak,akkor még jobban magadba fogsz fordulni.Ha szereted a párodat,és ő is szeret,akkor tervezzetek együtt.Senki nem úgy megy férjhez,hogy úgy is elfog válni,és mégis rengeteg válás van.Lehet,hogy pont Te fogsz boldogan élni a mostani pároddal.
Nézd az élet szép oldalát,hiszen mint írtad,minden pozitív dolog meg van körülötted.Gondold el,a hajléktalanoknak milyen lehet az életük.Neked van munkád,barátaid,párod,lakás amiben nyugiban élhetsz.Éljél.Nem történt Veled valami olyan dolog ami ezt kiváltotta?Nem hiszem,hogy 1 ember egyik napról a másikra lesz ilyen.Meg kéne keresni életed azt a pontját ahol megváltoztál.Azt a pontot kell pozitívan átértékelni.
Egyedül lét távol egy szép csendes helyen....
Tisztázod magadban a dolgokat, és megpróbálod megoldani őket a fejedben...hogy ha vissza térsz az emberek közé már rutinosabb legyél... vigyél Fall out Boy albumokat és hallgasd egyfolytában, énekeld.... ordibáld ki magad és légy vidám meglátod nagyon jó lesz... =)
Szia,
Én is pont ilyen voltam. Elég jól ki lehet belőle lábalni csak változtatni kell a gondolkodásodon. Tanuld meg figyelni a gondolkodásod. Ha például azon kapod magad, hogy arra gondolsz, hogy milyen rossz közel kerülni valakihez, tedd fel magadnak a következő kérdést: Ez jót tesz nekem, ettől jobban érzem magam? Ha a válasz nem akkor keresd meg a hibát a gondolkodásban. Lehet, hogy csak azt kell megváltoztatni, hogy az az érzésed, hogy ha valami nem sikerül akkor szenvedni fogsz. És folyamatosan rájössz, hogy mi jó és mi nem a számodra. Ehhez persze idő kell. Ne feledd, hogy a gondolataink tesznek bennünket boldoggá vagy szerencsétlenné. nekem sikerült, neked is sikerülhet. Nem akarlak lebeszélni, de egy közeli barátnő, akivel naponta találkozhatsz jót tenne neked. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!