Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok túllépni ezen...

Miért nem tudok túllépni ezen a gondolaton?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy utálom a lakhelyem, ez egy 12ezres kisváros itt nőttem fel, van a közelben egy csomó bolt, foci,teniszpályák. A jó csajok többségét már ismerem mert a közelben laknak és engem idegesítenek, én azt szeretem mikor egy csomó idegen van mindenfelé és van választék minden téren, de itt nem ez a helyzet. Másik városba járok középsuliba, minden reggel ingázok. És egész nyáron ki sem mozdultam itthonról, mert valahogy ha belegondolok ez úgyis csak 1 kisváros, mit lehet itt csinálni stb.. Régen mikor kimozdultam focizni vagy haverokhoz elmentem, ha most visszagondolok azt érzem, hogy utáltam velük lenni. Nyáron Kb 3x mentem családdal strandra, meg moziba 1x de azt is egy másik városban... Itt elpazarlom az életem és valamiért utálom a régi ismerősöket, mert van bennem egy ilyen érzés ami miatt utálom őket csak úgy szimplán. Olyan kilátástalan minden..... valaki hasonló cipőben jár?
2010. aug. 19. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ja, én egy 500 lakosú kisfaluban, aminek 90%-a már nyugdíjas, az égvilágon semmit nem lehet itt csinálni, legközelebbi város 25 km-re van innen, oda járok suliba... (busszal, ami egész nap összesen 3x jár oda-vissza, ami miatt minden nap másfél órát várok a buszra :\) hidd el, lennék a helyedben :D
2010. aug. 19. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
12 ezer emberből ismered az összes jó csajt... értem..
2010. aug. 19. 19:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, hanem utálom azt, hogy ha van valaki akit eddig nem ismertem, akkor tuti h vmelyik barátnője egy olyan csaj akit ismerek és utálok.
2010. aug. 19. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Figyelj: oda kerülsz, ahová visz az ár, már ha nem harcolsz ellene. Tehát ma még egy kisvárosban vagy, lehet 1 év múlva már külföldön leszel. Barátkozz meg az ilyen helyzetekkel, mert a legtöbb ember nem ül egy helyben élete végéig. Ezen már illene nem nyafogni, hanem a legjobbat kihozni az egész szituációból. Az meg, hogy ki milyen cipőben jár, teljesen mindegy, a világon többezren járnak hasonló cipőben, ha ez megnyugtat.
2010. aug. 20. 08:03
 5/9 anonim ***** válasza:
első.. hol laksz?
2010. aug. 21. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:
pesten van az élet gyerekek...:D
2010. aug. 22. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járok. Én is tizenkét-ezresben:D Tudom, h itt nincs mit tenni. És csodálkoznak, h elnéptelenednek a kistelepülések. Nincs melóhely, nincs szórakozási lehetőség, nincs semmi. Irány a nagyvilág.
2010. aug. 22. 22:14
 8/9 A kérdező kommentje:
ja... de miből? hova? és hogy?...
2010. aug. 22. 22:57
 9/9 anonim válasza:
Ja. 5000-es kisfaluban élek, semmit nem lehet csinálni, egész nap otthon döglesz vagy elmész kocsmázni a sok részeg 30-40-50 évesekkel. Már évek óta fűzöm a szüleimet, hogy költözzünk el innen, mert ezzel csak tönkreteszik a fiatalkoromat...
2013. dec. 26. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!