Áhhh. Egyszerűen nem tudok túllépni rajta. Mit tegyek?!
Szakított velem a már exem...és még mindig nagyon szeretem, pedig bőven lenne rá okom haragudni, de nem tudok, és elvileg ő is szeret...de pfff...bonyolult...és egésznap csak sírok, nem eszek, nem tudok emberek közé menni, mert ha meglátok vmi szerelmes párt, sírok...ismerkedek másokkal, de egyszerűen nemmegy, hogy másra gondolja "úgy"...olyan érzésem van, mintha megcsalnám...:S
Ajjj.Kegyetlenül szar. :S Mit kezdjek magammal? :(
fiu vagy vagy lány? el kéne felejtened és túl kéne tenned magad rajta... én is hasonló cipőben vagyok... de csak ugy tudom én pl túl tenni magam ilyenkor a lányon, ha találolok vki mást... :/
19F
Lány vagyok.
És rengeteg pasinak bejövök, nem volna probléma találni, csak az a baj, hogy nem is igazán akarok mással lenni ... :S
Mint ezt már mondtam is, úgy érzem, mintha megcsalnám, blabla. (pedig tudom, feleslegesen érzem ezt.) Nem tudok mással lenni, mert azzal még azt a másik embert is átverem...akkor már olyannal lennék, akibe tényleg szerelmes tudok lenni...de csak az exem volt nekem megfelelő. :S :(
Szia.Ez elég kemény dolog.:(Sok tanácsot nemtudok tenni...engem mikor csúnyán kidobott egy nagy szerelmem...fél éven keresztül szenvedtem=/volt mikor sírtam is..pedig megfogadtam hogy nemsírok nő után...(amúgy fiú vok:P)azt terveztem hogy 2 évig nem is kell senki...de nemskerült:Pcsak kb 10 hónapig...a tavaszi ámor nyila ismét eltalált:Púgyhogy csak annyit tudok mondani: Az idő mindenre gyógyír.
meglátod..most lehetetlennek gondolod a boldogságot...de az idő az egyetlen ami tud rajtad segíteni:)és sikerül majd felejtened....Különben hány éves vagy?
ezt a szerelem,szex témakörbe kellett vna írnod...
am túl fogsz lépni rajta... előbb.utóbb
Igen, mindenki ezt mondja, hogy majd az idő...nade..áhh...
amúgymeg leszarom melyik témába kellett volna írnom, ez volt kéznél,jóez... :/
Azért köszi a bíztatást.
A korom pedig lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!