Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Folytassam az iskolát, vagy...

Folytassam az iskolát, vagy sem? 21 vagyok, és visszamentem az iskolába mert egyszerűen hiányzott. De már úgy érzem túl vagyok rajta.

Figyelt kérdés
igazából hiányzott, és unalmas volt az életem. de asszem túl vagyok ezen a korszakon. de kérdés az megcsináljam e az iskolát, vagy sem? 2 év lenne most, mert 9-10 megvan. szakmám van már stb. viszont négyes ötös tanuló vagyok itt most, de egyszerűen, valahogy már nem tudom rávenni magamat a tanulásra, más köti le a figyelmemet. a zenélés, zene írás, és a programozás. mit tegyek?
2011. okt. 16. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha 4, 5 vagy miert ne? Persze nem szereted, de az eletben sokszor nemszeretem dolgokat kell csinalnunk- ha meg jol megy az csak egy plusz :))

Egy papirral tobbhoz nyulhatsz ha van valami.

Munkahelynel is tobb lehetoseged lesz!

2011. okt. 18. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Tanulni hasznos dolog, és ha valaki akar is tanulni, az nagyon tiszteletreméltó. Érdemes tovább tanulnod, mert ahány szakma, annyi ember, tehát ha valaki sokoldalú, az hasznát veszi az életben, jobban eltud helyezkedni.
2011. okt. 18. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!