Van valami szenvedélyed, valami amit kényszeresen csinálsz?
de van ám!
a takarítás.már beteges azt mondták.
én is kapargatom a fejbőrömet.vagy rágom a számon a bőrt.na erről kéne leszokni de gyorsan!!
ja!wc.zés közben olvasnom kell.ha nem olvasok nem tudok...valamiért.
Túró-rudi függőség... ahányszor boltba megyek, mindig kénytelen vagyok venni, nem bírom ki.
Állatvédelem- kóbor állatok befogadása, már lassan menhelyet nyithatnék.
1.cigi
2. vagdosom a kezem
3. ha olyan vki köszön akit nem ismerek mindig aza válaszom h. viszlát ami nagy bunkóság :S de nem érdekel xD
körömrágás, suliban régen amikor beszélt a tanár rajzolgattam és nem hitték el h így jobban figyelek :)
piercinggel én is játszok ahogy már írták :)
kéztördelés :)
1. Én pl ha valamiért az opera keresőbe beírom(nem új oldal, hanem itt van fent egy google kereső) hogy pl ri, akkor nem bírom ki hogy ne nézzem meg a többi oldalt, mert akkor nagyon nagyon bűntudatom lesz(mindennél így vagyok igazából)
2. Állandóan húzogatom a nyakam mint egy galamb
3. Ropogtatom az ujjam:D
4. Mindent nagybetűvel kezdek
5. ...Ahogy észrevettétek :D
6. Kaparom a fejbőröm, és leszedegetem is
7. Kaparom a fülem mögötti bőrt is :D
8. Állandóan dúdolok valamilyen dalt magamba
9. Van amikor van egy zene és annak a dallamát kopogom le
10. Állandóan énekelnem kell azt amit hallgatok, és közbe siralmas fejeket vágni
11. Állandóan csókolózok a térdemmel, azt hogy miért ne kérdezzétek! O.o
12. Ez nem szenvedély(ahogy párat ahogy felsoroltam, néhány nem volt az), hogy akármilyen zenét hallgatok, olyan lesz a kedvem amilyen a zene jelleme:D Pl van egy szomorú szám, akkor én is szomi leszek, van egy boldog szám, nagyon boldog leszek(tök mindegy hogy előtte öngyilkos akartam lenni vagy sírtam mint állat) és szépen elkezdem énekelni O=)
13. Állandóan mindenkit kijavítok
14. Húú, mindenki aki nem tudja azt amit én lecseszek! :D
15. Okoskodom~
16. Minden egyes smileyhez a ; jelet írom mint pl: ;D, ;o
17. Saját smiley-kat is kell csinálnom mint pl: ;I, ;j, ;c
18. Lent futkosok és ijesztegetem a lakókat
19. Állandóan kommandósat játszom magamba(igen, szép ez a fiatalkor:D)
20. Néha íráskényszeres vagyok
21. Ha GYIK-on kiírok egy kérdést vagy egy választ ami ciki, és érkezett rá válasz, akkor nem merem elolvasni
22. Ha van egy jó zene, mindig a székben "táncolok" rá :D
23. Takarítani nagyon alaposan szoktam
24. Mindig úgy rakom a cuccokat el hogy egymás mellé szép sorba, középre nem tenni semmit(virágon, hamutartón stb kívül)
25. Igen, én egy szörnyű lányzó vagyok ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!