Szoktatok kenyszeresen csinalni dolgokat?
A ferjem rendszeresen ramszol, hogy razom a labam :S
Fel eves lanyunkat ugy szoktam altatni, hogy a karomba veszem, az oldalara fordul es oda bujik a mellemhez es kozben razom a labam...ezzel ringatom.
Sokszor elofordul, hogy akkor is csinalom ha nem altatom eppen csak a kezemben van, hogy igy nyugtatom.
Mostanaban ha nagyon faradt vagyok magamat is igy altatom(ez mar magahoz az alvas tenyehez hozza tartozik az agyabman)...a ferjem nem tud tole aludni es ramszol erre en is felebredek es kezdodik minden elorol....
rosszul erzem emiatt magam, mert olyan betegesnek tunik....
razom a labam mint valami idiota :S
Én múltkor kivételesen egyedül mentem az orvoshoz és a buszon hallottam egy repülő hangját. Erre hangosan: Ott egy repülő. Amikor leszálltam elkezdtem énekelni az: egy kis malac röff-röff-röff-öt. Hááát, elég gáz.
A bevásárlókocsit én is ringattam, de már leszoktam:))))
Többes számban beszélek, akkor is, ha egyedül vagyok. Állandóan együtt vagyok a lányommal, soha nem vigyáz rá senki rajtam kívül (20hós), és megszoktam, hogy "megyünk a közértbe, játszunk, nézünk, eszünk, stb".
Néha leugrok egyedül a boltba, és a férjem van itthon a lányunkkal és mondjuk útközben felhívok valakit, és automatikusan többes számban mondom, hogy megyünk a boltba...
De ezzel nem idegesítek senkit :)
Viszont én sajnos nagy kézropogtató vagyok, amivel halálba kergetem a férjemet :( :( Nem tudok leszokni róla sajnos :(
Mindig velem van a lanyom,mert nincs kire hagyni.....biztos en is enekelnek magamnak :D
mar egyszer igy is megkerdeztek az utcan, hogy minden rendben van-e a fejemben :S
kulfoldon elunk, de mi magyarul beszelunk itthon (ez szamomra termeszetes masoknak kevesbe), igy a lanyunkkal is.Setalgattunk az utcan en meg szokas szerint magyaraztam, a lanyom mosolygott mint a vadalma erre oda jott egy pasi es megkerdezte, hogy mi bajom van....bolond vagyok.
Szivem szerint felpofoztam volna....de en nem akartam olyan bunko lenni mint O...erre mosolyogva valaszoltam, hogy nem, csak a lanyomhoz beszeltem az anyanyelven.
A bevásárlókocsis ringatós dolog nagyon tetszett!!
Nálam is vannak kényszeres dolgok...
Színek és fazonok szerint rendezem a kis ruháit a szekrényben. A vállfák mind befelé néznek, a ruhák balra, a vállfék között azonos a távolság.
A pelenkákat tornyokba rendezem, a tornyok nem lehetnek görbék és kb. azonos magasságúak. (Jelenleg 4 féle pelus van forgalomban, kettő fajta Pampers, Libero és Huggies.)
A "habtapi" játszószőnyegét mindig pontosan párhuzamba húzom a kisággyal. (4 fajta van összerakva, így nagy szőnyeg már.)
...lehet, hogy orvoshoz fordulok. :):):):)
En is szeretem a szimetriat :)
a pelusos dolog nalam is meg van.....mindig egyforma magas a 2 "torony" :D
Fazom szerint en is szetvalogatom a ruhait, de szin szerint nem....az osszes rozsaszin( + valamilyen szin):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!