Egy újszülöttel mit lehet csinálni? Vagy ő mit csinál? és egy nagyobb babával? Mit csináltok egész nap?
Nézelődünk, apával repülőzünk, beszélek hozzá sokat, babazenét hallgatunk (ezt nagyon imádja), Pihenőszékben és a kiságyban a játékaival már nagyon elvan, akár fél órát is, ilyenkor nem zavarom (hagyom a "kis világában" :) de néha-néha ránézek akkor is. Aztán alszunk, eszünk 2 óránként kb.
2 hónapos
nem vagyok anya megnyugodhatsz kedves első, ha az lennék nem tettem volna fel a kérdést:D
mivel kisbaba közelében életemben nem voltam és kiváncsi vagyok mit lehet vele csinálni ezért megkérdeztem.
köszi
eteted, itatod, pelenkázod, ringatod, altatod, dajkálod, énekelsz neki, sétálni viszed, ha nagyobb akkor játszótér, játszotok a korának megfelelő játékokkal, este móka apával, fürdetés, alvás, éjszakai kelesek sorozata, hasfájás-fogfájás stb. elleni hosszú küzdelmes sorozata+ mosol, főzöl, takarítasz, vasalsz, ügyet intézel minden nap és estére csodálkozol, hogy mindez hogy fér bele 24 órába...
hát ennyi kb
14:09-es vagyok
igen, így van azt kihagytam, hogy gyönyörködsz is benne amikor szopizik és hozzád bújik vagy amikor édesen alszik:) És ez tényleg így van alig várod már hogy elaludjon aztán meg azt, hogy végre felkeljen és magadhoz öleld:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!