Szoktatok kenyszeresen csinalni dolgokat?
A ferjem rendszeresen ramszol, hogy razom a labam :S
Fel eves lanyunkat ugy szoktam altatni, hogy a karomba veszem, az oldalara fordul es oda bujik a mellemhez es kozben razom a labam...ezzel ringatom.
Sokszor elofordul, hogy akkor is csinalom ha nem altatom eppen csak a kezemben van, hogy igy nyugtatom.
Mostanaban ha nagyon faradt vagyok magamat is igy altatom(ez mar magahoz az alvas tenyehez hozza tartozik az agyabman)...a ferjem nem tud tole aludni es ramszol erre en is felebredek es kezdodik minden elorol....
Jaj lányok olyan jót nevettem,majd leestem a székről.Szinte mindegyikőtök írásában magamra ismerek.Főleg az utolsóban.Biztos hogy orvosi eset lennék,de én már csak nevetni tudok ezen.
És mi lesz még?!1 éves lánykám mellé várom a második bébit...
Meg azt is utalom ha csak a fuggony egyik fele van elhuzva :)
pont ugyanannyit kell elhuzni mind a 2 felebol....
suliban nem tudtam oran figyelni ha a tabla letorlesekor ott maradtak csikok....
3 villanykapcsolo van egymas mellett a nappaliban, de mindegyiknek van egy "parja" ami ugyan azt a villanyt kapcsolja, csak kulonbozo helyeken....ennek a 3 kapcsolonak mindig ugyan ugy kell allnia...vagy mind fel vagy mind lekapcsolva alljon.
Én is tologatom a bevásárlókocsit, + a babakocsit is, még akkor is ha üres...a gyerek hintázik én állok,és ringatom a kocsiját...:)
Egyébként sajna nekem a babázós dolgokon kívül is van kényszeres dolog az életemben, mániákus rendrakó, takarító vagyok, a férjemet kikészíti engem megnyugtat, hááát próbálunk egyezkedni nap, mint nap. :)
Ciponek a cipos szekrenyben a helye :D
ha a ferjem csak leszalad boltba en elteszem a papucsat, pedig tudom, hogy max 10 perc es ujra felveszi....
Beszelgettunk errol a baratnommel es ma tobbszor is ramszolt seta kozben amikor megpihentunk a padon, hogy ringatom a lanyomat a labammal...de szegenykem a kocsiban aludt :)
ha jott egy nagyobb zaj(kiabalo gyerekek) erosebben raztam a labam nehogy felbredjen....es en ebbol semmit nem veszek eszre, csak ha ram szolnak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!