Van valamilyen káros szenvedélyed?
csak az van. minden, amihez hozzájutok, gyógyszeren, pián, drogon át kávéig, cigivel bezárólag. ha a zsíros, fűszeres ételek túlzott fogyasztása is ér, akkor az is, ha a tea is káros, akkor az is. a túl sok szex szerintem nem gáz.
mindenesetre szenvedélyek nélkül elég unalmas lenne élni.
én azt az elvet vallom h inkább meghalok 35-40 évesen de úgy h mindent kipróbáltam amit szerettem volna és ha vissza nézem az életem elégedett leszek vele ...
mint h éljek 80 éves koromig ágyhoz legyek kötve valami ócska kis betegség nyírja ki az ócska kis "csak éltem-álmodoztam de nem cselekedtem" életemet és miközben ágyhoz vagyok kötve az unokák néha meglátogatnak de egyre kevesebbszer és azon gondolkodok h mennyi mindent nem próbáltam ki.. pedig milyen jó lett volna de már nem lehet
<- na így nem akarok meghalni.
Tehát csatlakozom az első emberkéhez: )
Internetfüggőség(érdekes így suliba járni), dohányzok 14éves korom óta, kávézok szintén 14éves korom óta. időnkénti alkoholfogyasztásról nembeszélnék... :/:$
16/L
A cigirol meg a kaverol 1 honapja leszoktam, igy csak a koltekezes maradt :)
32/L
"Nekem van. Állandóan a gyakori kérdéseken ülök."
én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!