Karos, ha mindig zenet hallgatok? De mindig?
Barhol vagyok, barhova megyek, barmit csinalok, muszaj, hogy a fulemben (legalabb az egyikben) legyen a dugo :) es szoljon valami zene, akar halkan is, de szoljon. Zenere alszom el, es zenere kelek fel.Iskolaban a szunetekben.. Varosban, kutyasetaltatas kozben, buszon biciklin autoban, akkor is ha emberekkel beszelgetek. mivel halkan szol, attol meg beszelgetek es hallok mindent, csak mindig ott van. Anyu mondta h beteg vagyok :S igaza van, vagy csak mondta?
Sokkal jobban erzem magam, jobb a lelkemnek, ha hallgatok vmit... barmit! Ne rohogjetek ki, lehet h hulye kerdes :)
koszi a valaszokat
Én is mindig zenét hallgatok. Nem akarok bunkónak tűnni, szóval beszélgetéskor (meg nyilván előadásokon, szemináriumon) leszedem, de különben mennie kell. Ha egy egész napig nem tudok valamiért zenét hallgatni, szabályosan hiányzik.
f/20
Én is zenét hallgatok és azzal is alszom mindig.
Egyedüli hátrány, hogy így hamarabb elhasználódik a fülhallgató és elszakad és újat kell vennem. Mert éjszaka sajnos megtörk a zsinórja... :s :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!