Van valami szenvedélyed, valami amit kényszeresen csinálsz?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 11:13
1/32 anonim válasza:
Igen van!Sajnos az a szenvedélyem,hogy mindig kényszeresen segitek másokon.Még akkor is ha nem is kérnek segitséget...
(csak az a bibi,hogy senki nem hálálja meg:S)
2/32 anonim válasza:
Én asszem egy kicsit játékfüggő vagyok (egy bizonyos számítógépes játék), de még mindig inkább ezzel foglalkozzak sokat, mint mondjuk a Maunikasót vagy a Vacsoracsatát bámuljam a tévében. Semmilyen más káros szenvedélyem nincsen.
3/32 anonim válasza:
Több is van sajnos:
1. internet
2.dohányzás
3.osztom az észt
4/32 anonim válasza:
Én sajnos elég internet függő lettem de már rajta vagyok az ügyön igy egyre kevesebb ideig netezek
5/32 anonim válasza:
Rejtvényfejtés! Megunhatatlanul... :D
6/32 anonim válasza:
Az enyém már sokszor engem is idegesít, de mégjobban az ismerőseimet, ugyanis zongorista vagyok, és akárhol ülök, az éppen tanult dallamokat kopácsolom az asztalon... :)
Jah és sajna a körömrágás amiről le kéne szokni :(
7/32 anonim válasza:
1. Meg szoktam mondani, ha szerintem valaki hülyeséget beszél. Ezért nem vagyok 100%-os...
2. Cigi
9/32 yuda válasza:
Én a nyelvem belső részét kapargatom a fogammal többször naponta,néha már fáj,mire felocsúdok.Ha valaki tud leszoktató tippet,küldhetne privit.
10/32 anonim válasza:
A fejbőrkaparás.. :D Nem vicc. Sajnos elég kellemetlen, de ha kikapcsol az agyam automatikus, mint a körömrágás :S Ezenkívül túl sokat nézegetem magam a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!