Elvileg full férfias az agyam. Ez mennyire baj?
Gondolom, már rájöttetek arra, hogy lány vagyok. Kitöltöttem egy tesztet, ami arról szólt, hogy mennyire nőies vagy férfias az agyam, itt a linkje (valószínűleg ismeritek):
A teszt végén lévő koordináta-rendszer alapján elmondható, hogy rendkívül férfias az agyam, ugyanis a sötétpiros mezőben helyezkedek el (az első teszten 14, a másodikon 37 pontom lett, és 100%, hogy nem vagyok autista). Ez nagy probléma? Nem hiszem, hogy az lenne, de mivel itthon senki nem akarta elhinni, nem bírtam megállni, hogy ne kérdezzek rá itt.
Légyszíves normális(!) válaszokat adjatok!
Ezen hangosan röhögök.XD
Amúgy nem vagyok homoszexuális...:D
hu elvileg én is ugy gondolkodom a legtöbb dologrol mitn egy pasi:D mindjárt kitöltöm a tesztet.
amugy addig nem probléma amig a kiszemelt férfinál fen tudod tartani, hoyg nőként ogndoljon rád. hajlamosak haverként nézni egy olyan nőre aki hasonloképp gondolkozik és nem f*ssa össze a bokáját mindentől meg nem hisztizik, de amíg ezen felül nő tudsz maradni addig nincs baj.
Huhh, tipikus férfiagy. (Félúton féltem, hogy más jön ki)
Amúgy, és jobban kedvelem a fiús lányokat, a nem visítozó lányokat, akiknek van rózsaszíntől különböző ruhája is.
Az egy nagy pluszpont, ha nem fél a pókoktól, mert én igen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!