Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen volt a 2010-es éved?

Milyen volt a 2010-es éved?

Figyelt kérdés

Mit kívántál,terveztél tavaly szilveszterkor?Tettél újévi fogadalmat?Sikerült betartanod,véghez vinned?Mi volt a legjobb,és a legrosszabb dolog 2010-ben?

Mit tervezel jövőre?

:)

2010. dec. 28. 18:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt jó év... a legrosszabb talán az volt, hogy végetért a többéves kapcsolatom, és egy kivülállótól kellett megtudnom, hogy az exemnek titkos viszonya volt valakivel majdnem egy éven keresztül és ennek köszönhetően van vége. Nagyon megalázó volt, mástól megtudni....

A legjobb az volt, hogy jó munkahelyet találtam, illetve rájöttem, hogy imádom a munkámat, örülök, hogy ekkora szerencsém volt, és ilyen jó helyet sikerült kifogni.

Fogadalmat tavaly azt hiszem nem tettem, de 2011-re már teszek:)

Szeretnék szerelmes lenni, és megtalálni az ideális társat:) jelenleg ezt kivánom a legjobban. :)

2010. dec. 28. 18:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Megfogadtam,hogy lesz munkahelyem(pályakezdő).Lett is,de milyen......Fél éve átkozom azt a napot,hogy ott kötöttem ki,azóta is ott vagyok.(nah akkor ez siker,mert teljesült,meg sikertelenség is....)

Azt tervezem,hogy január és április intervallumban megveszem az első autómat(használt,és kp-ra),valamint augusztusban kimegyek Olaszországba,Torinoba.

Legjobb:lett munkahelyem

Legrosszabb:családban édesapám betegsége

2010. dec. 28. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

tettem, persze nem sikerült betartanom.

a 2010es év..hát ahogy nézzük. Lehet az eddigi legrosszabb és az eddigi legjobb. Rengeteg veszteség és kudarc ért, de a végeredmény, tudom mit akarok elérni az életben, ami azért jó.

2010. dec. 28. 18:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Életem egyik legszarabb éve, sok rosszal, és rengeteg tanulsággal.

Év elején még volt tök jól fizető munkám, amit szerettem is, de ez már sajnos nincs meg, mert aki alkalmazott engem, az elment onnan. Anyámat nem sokra rá baleset érte, kiderült, hogy nem vagyok képes ápolni egy olyan embert, aki folyton hisztizik. Amikor segítséget kértem, két régi barátom is sz@rban hagyott, egyikük még meg is meg is próbált átverni, így megszakadt a kapcsolat velük. Ezen kívülb@sztam 8 hónapot egy olyan nőre, aki lusta volt mint a sár, és semmit nem tett a jövőnkért, így ez is véget ért. Sajnos azóta sem találtam munkát, így a tartalékomból élek, ami nagyon nem jó, mert az másra volt félretéve.

Mindez rengeteg tapasztalattal és tanulsággal járt, legfőképp, hogy szembesültem azzal, hogy van, hogy megteszek mindent, mégsem indul be a szekér.

Jövőre tovább próbálkozom.

2010. dec. 28. 18:45
 15/21 anonim válasza:
100%

Tavaly azt fogadtam meg, hogy lazábban veszem a tanulást, valamint, hogy nem görcsölök sokat egy-egy nagydogára stb.

Ez félig sikerült...

A 2010-es év vegyes volt.

Először is jók lettek a félévi eredményeim.

Megerősödött sok emberrel a barátságom

szerelmes lettem (LL)

a családom egészséges(már csak én nem)

Ami rossz volt:

Az új szerelem rengeteg fájdalmat hozott -viszonzatlan :(

A legjobb barátnőm elment :(

Asszem életem legrosszabb napja is ebben az évben volt.

2010. dec. 28. 19:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
röviden tömören: fos.. ennyi a mondandóm
2010. dec. 28. 21:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Jobb volt, mint a 2009-es:

-januárban kaptam megbízási szerződéssel egy háromhónapos jó munkát jó fizuval

- júniusban kijutottam Franciaországba, amit már két éve terveztem

- felvettek egy másik egyetemre levelező szakra

- sajnos augusztusban meghalt a nagymamám, ez rossz volt:(

2010. dec. 28. 23:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az új évi fogadalmam az volt, hogy nem rágom le a körmömet:) Idén lettem hetedikes!! Nagyon boldog vagyok, mert úgy gondolom, hogy ez egy új korszak kezdete! Sokkal több a barátom, már minden könyebb, mint tavaly volt! Nekem is sajnos meghaltak számomra kedves emberek, a tieidhez pedig részvétem! Lépj rajta túl, és ne az legyen benned, hogy egy sikertelen évet zártál le! Gondolj arra, hogy ez most nem volt jó, de lesz jobb is, de semmiképpen ne arra, hogy jajj ennél már nem lehet rosszabb! Sikeres boldog Új évet kívánok neked, és mindenkinek!
2010. dec. 29. 00:28
 19/21 Ikszdé xD ***** válasza:
100%

A 2010-es év számomra csúcsszuper volt!! Bárcsak minden évem ilyen lenne. Olyan jók a jegyeim mint még soha. Mindent megkaptam, amit csak szerettem volna, új teló, laptop. Rengeteget utaztam :D

Annyi rossz volt az évben, hogy van egy fiú aki tettszik nekem, de ő mással van elfoglalva...

A 2011-es évben szeretném folytatni a jótanulást, mert szeretnék bejutni egy szuper suliba, matek-infó szakra, és ha sikerül anyum megígérte, hogy elvisz Budapestre. :D

Jövőre mindenképp szeretnék egy barátot :)

13/L

2010. dec. 29. 14:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan pocsék volt mint az összes eddigi és amilyenek lesznek a későbbiek is.
2010. dec. 29. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!