Van egy haverom, aki olyan, mintha a 80-as évek elejéről
lett volna ideteleportálva. Mit tegyek, hogy rájöjjön,
hogy 2010 van?
Neked pedig rövid fekete hajad van, emot hallgatsz az ipodon, nem tudsz zenélni, nem érdeklődsz semmi iránt és más szabályai szerint élsz 2010-ben ! ? Ez sem jobb!!!
2010. nov. 1. 15:20
2/9 A kérdező kommentje:
Megnyugtatlak, nem az általad említett embertípus vagyok. Csak aggódom, hogy a spanom ezzel a stílussal nem fog megfelelően érvényesülni a későbbiekben (most 20 éves)
3/9 anonim válasza:
22/L
Szia! Ez problémát jelent számodra? Ha a barátja vagy, fogadd el olyannak, amilyen. Még mindig jobb mint a mai extrém trendek... Amúgy én is szeretem Pink Floyd, David Bowie, Judas Priest, Deep Purple és hasonló régi együttesek, énekesek zenéjét. De a mai divat szerint öltözködöm, nőiesen, és a mostani zenék között is rengeteg kedvencem van (Freemasons, David Guetta, Beyoncé). Az nem vesz el a zene értékéből, ha régi. Sőt! Régen születtek a legjobb számok, a maiak sokszor ezt másolják. Én nem vagyok olyan külsőre, mint a barátod, de különleges, jópofa srác lehet! Örülj neki. :)
2010. nov. 1. 15:35
4/9 A kérdező kommentje:
Különleges meg jófej, de nem halad a korral eléggé, mintha a múltban élne :S
5/9 anonim válasza:
2. vagyok, a 22 éves lány.
Amúgy egyik ismerősöm elég sokáig punk stílusban nyomta, és ő is szereti a kamionokat. Most egy olyan üzletben alkatrész-eladó, illetve szerelő és tök jól keres. (A taraját egy pár hónapja azért levágatta... :))
2010. nov. 1. 15:38
ami nekem ebből egyedül fura az a walk man, de szerintem azzal sincs semmi baj... ha zavar vegyél neki mást :D
15L
2010. nov. 1. 16:47
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg jófej lehet a haverod. Nekem bejönne. :)
2010. nov. 1. 20:49
Ezerszer jobb arc lehet a haverod, mint a sok hülyegyerek, aki mindenből a legutolsó divatot követi. Ne akard megváltoztatni, inkább te vegyél példát róla! :)
2010. nov. 2. 12:45
én a tizennyolcadik században élek elvileg, gitározok és én is hallgatok régi zenéket, és abszolút semmi baj a barátoddal, én az olyan emberektől undorodom, akik teljes mértékben a 2010-es felfogást követik.... hangosan bömböltetik a house zenét a telefonjukon, leszaroznak mindent és mindenkit, aki nem olyan mint ők, hülyék és pofátlanok. Nekem ez nem jön be. Ez 2010 és a XXI. század. Nem pártolom a nagy elgépiesedést, a sok kényelem-cikket, amivel csak azt érjük el, hogy annyit se dolgozzunk, amennyi a minimális. Olyan lusta disznókból fog állni a világ, mintha Amerikába költöznénk. Szerinted miért baj, ha a klasszikus rock zenéket hallgatja? Belehallgattál már egy Guns N Roses számba? Megfigyelted már, hogy ma már egyre kevesebb az igazi hang és igazi hangszerből szóló zene? Sosem értékelted, hogy egyesek megtanultak játszani egy hangszeren jól és gyakorolnak is és nem csak odaülnek a számítógép elé és egyetlen hangból hat perces dübörgést szerkesztenek? Melyik a helyes felfogás? Amikor leszarod a tanulást és csak a diszkón jár az eszed és a csajozáson? Vagy mikor van saját véleményed és elved, amibe nem szólhat bele a világ? Miért csak az a normális, aki a jelenlegi elvárásoknak megfelel?
2010. nov. 2. 15:57
Kapcsolódó kérdések: