Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek tetszett 2010 és kinek...

Kinek tetszett 2010 és kinek nem? Indok:D:D:D

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 18:44
1 2 3
 1/28 szamóca. ***** válasza:
nemjöttbe. indok: foos volt:D
2011. jan. 2. 18:49
 2/28 anonim ***** válasza:

Nem jött be.

Indok: nem lehet mindig minden jó.

2011. jan. 2. 19:05
 3/28 haggyámán ***** válasza:

Jó volt.

Indok: volt szülinapom benne. ;D

2011. jan. 2. 19:49
 4/28 anonim ***** válasza:

Igen, jó volt, tetszett.

Volt benne jó is, és rossz is. Hála Istennek, az agyam csak a pozitív dolgokat raktározza el... (Persze ez nem szószerint értendő...)

2011. jan. 2. 20:12
 5/28 anonim ***** válasza:

Se jó se rossz nem volt

indok: meee sajt :D nemtudom

2011. jan. 2. 20:56
 6/28 anonim ***** válasza:
nem volt jó : csak mint a többi
2011. jan. 2. 21:42
 7/28 anonim ***** válasza:
Életem legjobb éve volt. :D Gőzöm sincs, miért. Talán mert végre sikerült beilleszkedni, talán mert voltam Németországban, talán mert annyi mindent kaptam, lelkileg főleg... Talán mert optimista lettem. :) Nem tudom.
2011. jan. 2. 22:46
 8/28 anonim válasza:

Nekem tetszett, mert életemben először összeszedtem a bátorságomat és azokon a területeken, amikre van befolyásom, kihoztam a maximumot az életből.

Ott hagytam a "se veled se nélküled" párkapcsolatomat januárban 2 évnyi őrlődés után - ma végre boldog párkapcsolatban élek!

Hosszas dilemmázás után a hosszú hajam 3 centiméteresre vágattam. És nagyon jó lett, nem bántam meg.

Meghoztam az első érett döntésemet, és egy kockázattal járó dologba is belekezdtem, saját vállalkozást indítottam!

Amire nem volt befolyásom, az sajnos nem mind alakult jól...

2011. jan. 3. 02:25
 9/28 anonim ***** válasza:
szar volt, mert amit csak lehetett elbasztam
2011. jan. 3. 07:59
 10/28 Ikszdé xD ***** válasza:

Életem legszebb éve. Sok ajándék, jó jegyek, sikeres voltam abba amibe belekezdtem. És rengeteget utaztam. :D

Csak egy barát hiányzott belőle, de ettől eltekintve nagyon jó volt :D

2011. jan. 3. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!