Kinek tetszett 2010 és kinek nem? Indok:D:D:D
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 18:44
21/28 A kérdező kommentje:
Hja!
2011. jan. 4. 13:24
22/28 anonim válasza:
Nekem szar volt :(
És neked kérdező?
23/28 A kérdező kommentje:
Szar....nem jott ossze smi ugy ahogy akartam:|
2011. jan. 4. 18:40
25/28 anonim válasza:
Sok szempontból jó volt. Autót cseréltem, megváltam egy nagy tehertől azaz kiszálltam egy már nem jó vállalkozásból, adtam el ingatlant (nem szívesen, de ha már eldöntöttem, legalább sikerült és összejött), a legkényelmesebb évem volt, mert ki tudtam alakítani, hogy itthon dolgozzak, ne kelljen munkába járni.
26/28 anonim válasza:
Hát kaptam hideget is meleget is, csalódtam egy csomót, röhögtem egy csomót, volt egy szupi nyaralásom, gólya lettem a fősulin, és jók lettek az eredményeim:) Egészséges vagyok úgy ahogy..és megtaláltam egy nagyon csodálatos embert, a barátomat.
27/28 anonim válasza:
elég fos volt...monoton de 2011 mégannyira....
28/28 anonim válasza:
egyébként milyen Barbyról van itt szó? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!