Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszett a 2010-es Alice...

Hogy tetszett a 2010-es Alice Csodaországban című film?

Figyelt kérdés
Én most néztem meg. Nem igazán tetszett, nincs semmi értelme a filmnek, semmi nem fogott meg benne. Úgy vártam, hogy megnézhessem, azt hittem, hogy valami irtó jó film, hiszen Tim Burton alkotás. Úgy gondoltam, hogy egy Johnny Depp film csak jó lehet! Alapból a kalapossal nincs is semmi bajom, de a filmmel viszont igen! Vajon az eredeti rajzfilm is ilyen értelmetlen, mert azt nem láttam.
2010. júl. 26. 19:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszett! Tényleg nem volt semmi értelme neki.
2010. júl. 26. 19:20
 2/18 anonim ***** válasza:

van ilyen?

hát nem volt nagy reklám hírverése!

2010. júl. 26. 19:25
 3/18 A kérdező kommentje:
de pedig igen, asszem csomószor reklámozták, vagy nem jól emlékszem?
2010. júl. 26. 19:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Kitehetted volna előbb a kérdést, akkor nem szedem le... -.-
2010. júl. 26. 19:42
 5/18 A kérdező kommentje:
hát egyszer meg lehet nézni
2010. júl. 26. 19:49
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, én viszont ismertem már a történetet rég... és szerintem van értelme, legfeljebb te nem értetted meg.
2010. júl. 26. 20:31
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát én pár éve megkértem apámat, hogy töltse le a mesét, mert hogy régen elvileg szerettem. megnéztem és egy kapal sz@r volt.. aztán megnéztem a filmet... szintén.

és szerinte is értelmetlen volt..

2010. júl. 26. 22:02
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát én pár éve megkértem apámat, hogy töltse le a mesét, mert hogy régen elvileg szerettem. megnéztem és egy kapal sz@r volt.. aztán megnéztem a filmet... szintén.

és szerintem is értelmetlen volt..

2010. júl. 26. 22:02
 9/18 anonim válasza:
rókabőr... ez nem más...
2010. júl. 28. 00:15
 10/18 anonim ***** válasza:
Valóban semmi értelme, de az első fele még nem olt olyan rossz!Meg persze johnny meg helena mindig jók szóval inkább az ő színészi játékukra figyeltem!Úgy kibírtam!
2010. júl. 29. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!