Hogy tetszett a 2010-es Alice Csodaországban című film?
Figyelt kérdés
Én most néztem meg. Nem igazán tetszett, nincs semmi értelme a filmnek, semmi nem fogott meg benne. Úgy vártam, hogy megnézhessem, azt hittem, hogy valami irtó jó film, hiszen Tim Burton alkotás. Úgy gondoltam, hogy egy Johnny Depp film csak jó lehet! Alapból a kalapossal nincs is semmi bajom, de a filmmel viszont igen! Vajon az eredeti rajzfilm is ilyen értelmetlen, mert azt nem láttam.2010. júl. 26. 19:11
11/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett. Az eredeti sztori is tetszett és ez a feldolgozás is. A kedvenc filmjeim között van. És van értelme, csak úgy tünik, hogy ti nem értitek. Ez van!
12/18 anonim válasza:
hát ha a szerepek alakítását nézzük 5*
ha a magyar szinkront akkor 3*
ha a mondanivalót akkor 2*
13/18 anonim válasza:
A látványvilág tetszett, szép volt, de amúgy nem olyan film, amit megnéznék szivesen mégegyszer.
14/18 ezvan:D válasza:
sztem is ez csak iylen egyszer nézhető film..nem volt nagy szám...én a poénokat hiányoltam :D bár a végén már szenvedtünk a filmtől igy mindenen röhögtünk pl:amikor a sárkány feje csak ugy gurul le :D nah m1 :D
15/18 anonim válasza:
annyi biztos hogy az embereknek sok pénzt hozot mert a johhny depp rajongok nézték és még a filmből készitettek egy horror videojátékot tegnap jött ki annak a második réssze irdbe hogy alice madness returns.
16/18 anonim válasza:
Kár hogy az Alice Madness Returns játéknak semmi köze a filmhez, ugyanis ez az American McGee's Alice nevű játék foyltatása ami jóval a film előtt látott napvilágot.
17/18 anonim válasza:
nekem nagyon tetszett de a rajzfilm sokkal jobb, sokkal több mondanivalója van. úgy mondanám hogy a rajzfilm kiegészítése , látványos, de önmagában nem lenne annyira jó
18/18 anonim válasza:
Én láttam a rajzfilmet és a filmet is, és nekem az a véleményem, hogy a film sokkal jobb lett, szerintem több értelme van, mint a rajzfilmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!