Kinek tetszett 2010 és kinek nem? Indok:D:D:D
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 18:44
11/28 A kérdező kommentje:
Nah hat mien barát?amugy ismerlek:))
2011. jan. 3. 13:18
12/28 Ikszdé xD válasza:
Mármint szerelem.
Amugy honnan ismersz? xD
14/28 A kérdező kommentje:
Egy regi ismeros:))=))
2011. jan. 3. 19:05
15/28 Ikszdé xD válasza:
Mondjad csak ki vagy te?
Neved? Vagy ha akarod írj privit :D
16/28 A kérdező kommentje:
Bolond leszek megmondani:))=))....lenyeg en tom h te ki vagy:-p es azt is tom h te Evelin vagy:-p
2011. jan. 3. 20:34
17/28 Ikszdé xD válasza:
Volt 2 tippem aki lehet. De mivel az az egyik valaki névvel rendelkezik (mármint kivan írva a neve) ő nem lehet xD
Úgyhogy a másik tippem egyértelműen a nyerő :)
Te N. Evelin vagy az én osztálytársam, akinek kivolt jelezve a neve, de már anonimmá tette magát xD
Úgyhogy ne is tagadd, mert csak titeket 2-en ismerlek akinek yahoo messenger-je van és neked bizony az van, mert ilyen smiley-k csak ott vannak mint pl. =)) vagy :))
Úgyhogy lebuktál xD
Még hasonló a duma is xD Mikor olvastam hallottam mellé a hangodat xD
18/28 Ikszdé xD válasza:
Ja és onnan is lebuktál, hogy ékezet nélkül írsz xD
19/28 A kérdező kommentje:
Nagy logika kellett hozza:))=)) es Barby vagyok:))=)) de nem szamit ott van az mar:-j:))=))
2011. jan. 4. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!