Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen volt a 2010-es éved?

Milyen volt a 2010-es éved?

Figyelt kérdés

Mit kívántál,terveztél tavaly szilveszterkor?Tettél újévi fogadalmat?Sikerült betartanod,véghez vinned?Mi volt a legjobb,és a legrosszabb dolog 2010-ben?

Mit tervezel jövőre?

:)

2010. dec. 28. 18:16
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Szia!Én egy egészséges kisbabát kívántam tavaly szilveszterkor,aki meg is született májusban:-))Ez a legjobb ami történt,a legrosszabb hogy meg kellett müteni szeptemberben a pajzsmirigyemmel.Jövőre egy hatalmas fogyókúrát tervezek,sajna maradt rajtam a szülés után jócskán,nyárra szeretnék újra a régi lenni:-)
2010. dec. 28. 18:21
 2/21 tetris ***** válasza:
100%

Ebben az évben tudtam meg, hogy megcsal évek őta a párom.

Ebben az évben tudtam meg, hogy nem is akarja megszakítani a kapcsolatot azza a nővel.

Ebben az évben döbentem rá, hogy gyenge vagyok, és nincs energiám belevágni egy válóperbe.

Ebben az évben értettem meg, hogy egy értéktelen szar vagyok.

Ebben az évben tudtam meg, hogy mindennek a fele az enyém, és elég gazdag vagyok!

2010. dec. 28. 18:22
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Év elején szakítás, azóta sem sikerült rávennem magam, hogy ismerkedjek újra, de majd mostmár :):):) Amúgy a vizsgák sikeresek voltak, szóval minden ok :)
2010. dec. 28. 18:23
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

a valaha volt legszarabb évem

amit felépítettem 2009-ben és amilyen jó volt az, olyan borzalmas volt ez az év

már vártam hogy véget érjen

2011-ben sok midnent máshogy fogok csinálni

egészségesebben fogok élni, több időt fogok a barátaimmal tölteni, barátommal kevesebbet fogok veszekedni, és több dolgot fogok megtanulni, nem ahalasztok midnent az utolsó pillanatra

még egy iylen évet nem szeretnék :S

2010. dec. 28. 18:25
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Először le szeretném írni, hogy mennyire tetszik a kérdés. :)

2010-re nem volt más kívánságom, csak az, hogy az egész családom legyen egészséges. (2009-ben elhunyt egy nagyon kedves rokonom :(.)

Újévi fogadalom... Sajnos bárhogy gondolkodom, semmi nem jut eszembe.

A legjobb dolog - ha lehet, többet is sorolok - talán a születésnapom volt, a karácsony, az, amikor elmentünk egy focimeccsre, és találkoztam egy olyan személlyel, aki nagyon fontos (volt) nekem, amikor örülni láttam a szeretteimet (Anyukámat, nagyszüleimet, testvéremet), és szerepelhettem egy filmben (igaz, csak statisztaként).

A legrosszabb az volt, amikor májusban a nagypapám nagyon beteg volt, és az orvos azt mondta, hogy meg fog halni, de HÁLA ISTENNEK MEGGYÓGYULT.

Jövőre azt tervezem, hogy találkozok a kedvenc színészemmel.

2010. dec. 28. 18:27
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem szilveszterkor, hanem szülinapom (december) terveztem el, hogy teljesen megváltozok, stílusra, belsőre, mindenhogy, és sikerült elérnem:)

2.Két fogadalmam volt: nem iszom alkoholt (előtte is csak bulikban ittam). A másik pedig, hogy mindent elmondok a Páromnak, nem lesznek előtte titkaim.

3. Elsőt nagyjából sikerült, másodikat teljesen:)

4. Legjobb: tökéletes párkapcsolatban lehetek:)

Legrosszabb: megszakadt a kapcsolatom egy közeli barátommal..

2010. dec. 28. 18:28
 7/21 anonim válasza:
87%

Így az év vége felé nagyon kezdem úgy érezni,hogy kb nem csináltam semmit az idén. Ezen jövőre nagyonnagyon szeretnék változtatni.

Az alakomon mindenképp szeretnék javítani,többet fogok sportolni,hogy formásodjak. (Tavaly is "megfogadtam" vmi ilyesmit,de nem sikerült betartani.. most érzem,hogy jó lesz:)

Le kéne szoknom a káromkodásról,mert gáz. :D

És jövőre szeretnék szerelmes lenni:)

2010. dec. 28. 18:29
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Amit terveztem (bár nem tettem fogadalmat) az megcsináltam. Elkezdtem angolul tanulni és már egész jól megy. A házunkat sikerült leszigeteltetni, az is megvan. A legrosszabb ami történt az a férjem autóbalesete (autó totálkáros lett) a legjobb, hogy mindezt karcolás nélkül megúszta és még nyaralni is voltunk Olaszországba.

Jövőre nem megyünk nyaralni külföldre. Inkább itthon megyünk horgászgatni és megpróbálkozom egy nyelvvizsgával.

2010. dec. 28. 18:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nincs vége az évnek,ezért még nem válaszolok.Január 1-én.majd írok.

"Nyugtával Dícsérd a Napot".

2010. dec. 28. 18:40
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ:)

Hát nekem a lehető legrosszabb évem volt az idei.Pedig tavaly is ezt mondtam,és azt hittem,hogy annál már nem lehet rosszabb...de lehet.De most már tényleg,nagyon remélem,hogy 2011 jó év lesz.

Idén szinte csak rossz történ velem,rengeteget jártam orvoshoz,mindenféle bajjal kezeltek,van,amiből még most se gyógyultam ki,majd januárban megint megyek vissza,de mostmár szeretnék pontot tenni az i-re.

A családban is nagyon sok probléma volt,óriásit csalódtam az apámban,és sajnos ezt már nem tudja jóvátenni,mostantól már nem úgy tekintek rá,és ez nem fog megváltozni,rettentően sajnálom:(

Több rokonom is meghalt,az egyik pont a napokban.Isten nyugasztalja őket!:(

Jó dolog csupán annyi,hogy sokkal érettebb lettem,mert megerősödtem a gondok súlya alatt,már teljesen más hogy fogok fel mindent szinte,mint 1 évvel ezelőtt.Nagyon sokat változtam idén belsőleg és ez jó.Jövőre jön a külső:)

Le szeretnék én is fogyni néhány kg-t,szeretném rendezni a kapcsolataimat,elkezdek dolgozni,mellette tanulok is persze,nem fogom elhanyagolna barátaimat,sportolni fogok,segítek a szüleimnek,testvéremnek,ott ahol csak tudok,és a legfontosabb,egészségesen fogok élni!:)

Kívánom,hogy mindenkinek teljesüljön a terve,és legyen sokkal-sokkal-sokkal-sokkal jobb éve mint az idei volt.Az idén született babáknak,és kismamáknak jó egészséget,és boldogságot,és persze mindenkinek!:)

2010. dec. 28. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!