Mi a csillagjegyed? Illik rád a jellemzése?
Még azt szeretném megkérdezni (ami igazából érdekelne), hogy ugye nagyon sok emberre illik vagy csak részben illik a saját csillagjegyének jellemzése. (persze van olyan is akire egyáltalán nem, de úgy vettem észre, hogy a nagy többségre igaz) Ez még is hogy lehetséges? Mi alapján határozták meg egy egy csillagjegy jellemzését? Egyszerűen számomra ez egy nagy rejtély, hogy mégis hogyan lehetséges ez..
Ilyen jellemzésekre gondoltam: [link]
Ha lentebb görgetsz a honlapon, az európai horoszkópnál megtalálod az összes csillagjegy jellemzését.
"elragadóan kedves és bájos. Egyszerűen szeretni kell" hehehhehe. erre nem modnhatom hogy nem igaz :D
rák vagyok am...hát, végülis majdnem teljesen illik rám, néhányk ivétellel (sértődékeny és hisztis pont nem vagyok:D ahogy romantikus sem :D )
a kínai kevésbé, de abban is van valami.
egyébként nem tudom én szinte az összessel tudok azonosulni, olyan kliséket ír le mind. nem hiszek benne, továbbra sem..
Rák - Bivaly. A rák az nagyon :). Viszont a kínai nem.
Amúgy van egy elképzelésem : ugye mindenki látott már rákot ( ha csak képről is, de el tudja képzelni hogy milyen ). És szerintem az állatból indulnak ki. Itt úgymond " elszólják " magukat: " Könnyen megsértődik, és - a rákhoz hasonlóan ( <--- ITT ) - visszahúzódik kívülről keménynek látszó páncélzata mögé ... "
Mérleg vagyok, többségben igaz is rám.
A kínait(kecske) meg nem olvastam el, az első két sor után nevetőgörcsöt kaptam. :)
te is elragadóan kedves és bájos vagy?:DD
ez egyáltalán nem vicces, ez az első ok amiért legalább hinni AKAROK benne :D
Bizony, pont én vagyok "elragadóan kedves és bájos".
Hát, ezt valahogy benézték. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!