Mi a csillagjegyed?
Figyelt kérdés
És illik rád az elemzés?2009. máj. 12. 15:54
1/29 anonim válasza:
Kos. És attól függ, melyik horoszkópot olvasom. :P Mindegyikben van egy kevés, ami illik rám a jegyem alapján, de nagyobb pontossággal még sose találkoztam.
2/29 A kérdező kommentje:
Én az általános elemzésre gondoltam, nem arra ami a napi pletykalapokban van... :P Azt persze én sem olvasom. De úgy érzem hogy az általános jellemzésben sok igaz rám.
Ja és én nyilas vagyok
2009. máj. 12. 15:58
3/29 anonim válasza:
En is Kos vagyok, ram teljesen illenek az altalanos elemzesek :))
4/29 anonim válasza:
Vízöntő vagyok, a napi, heti, stb. horoszkópban nem hiszek, de egyszer egy asztrológus ismerősöm megcsinálta a születési horoszkópomat, és megdöbbentően igaz minden.
5/29 A kérdező kommentje:
Ahh, bárcsak nekem lenne ilyen kedves ismerősöm! :D
2009. máj. 12. 16:12
6/29 anonim válasza:
Kos vagyok és csak részben igaz rám amit irnak.
7/29 anonim válasza:
Én is nyilas vagyok, de még nem olvastam jellemzést, bár igazából érdekelne, hogy milyennek mondják e jegy szülötteit.
8/29 anonim válasza:
A Nyilasok barátságosak,érdeklődőek,igazságosak:)
én rák vagyok és szerintem illik rám a jellemzés.
9/29 anonim válasza:
Oroszlán vagyok,az aszcendensem mérleg. Ez sokkal jobban illik rám sajnos...
10/29 anonim válasza:
szűz, és igen, illik rám az általános jellemzés :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!