Mi a csillagjegyed?
Figyelt kérdés
És illik rád az elemzés?2009. máj. 12. 15:54
11/29 anonim válasza:
A csillagjegyem oroszlán és mind belső mind külső jellemzés teljesen illik rám...sajnos...
12/29 anonim válasza:
Első vagyok, kerestem általános elemzést... Elég sok dolog van ami passzol, de azért vannak nagy eltérések is benne. :)
13/29 anonim válasza:
Mérleg vagyok, és 100%-ig megegyezik az általános jellemzés!
Bár a nyilas is sokszor előbújik belőlem, az meg az ascendensem.
14/29 anonim válasza:
bika, és általában jellemző amit írnak! :)
15/29 anonim válasza:
szűz vagyok szűz aszcendenssel, de majdnem oroszlán lettem(aug 24-én születtem)... szóval félig igaz rám a szűz horoszkóp (precizitás,gyakorlatiasság,nagy kritika másokkal és önmagammal szemben,de pl szétszórt és nagyon kupis vagyok,pedig nálam pedáns rendnek kellene lennie :D) félig az oroszlán jegyek illenek rám, pl túl büszke vagyok és néha azt hiszem, hogy mindenki az alattvalóm (pl esténként sokat ugráltatom szegény páromat)...elég rossz párosítás...de vannak jó tulajdonságaim,amikért lehet szeretni,és szeretnek is sokan :)
16/29 anonim válasza:
Nyilas, és általában illik rám :)
17/29 anonim válasza:
Én vízöntő vagyok és van olyan ami megdöbbentő, hogy illik rám van pedig olyan aminél nagyon eltévedtek :]
18/29 anonim válasza:
Na 1. ikrek :D
Szerintem illenek rám az általánosságok, de nem mindegyik.
Kiirsten
19/29 anonim válasza:
Én is nyilas vagyok,és 90% illik rám az általános elemzés:)
20/29 anonim válasza:
Halak, és 100%-ban illik rám a jellemzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!