Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fáma futárszolgálat vélemény?

Fáma futárszolgálat vélemény?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vasárnap rendeltem egy csomagog amit fáma futár hozna. 1-2 napot irt szállításnak tehát arra számítottam legkésöbb szerdán itt lesz. Na persze. Kedden vették fel a rendszerükbe szerdán este 22:30kor jött az email, hogy kézbesítésre átvették. De ugy vagyok vele ez még nem késő ha a héten kiszállítanák. Ma úgy is volt 12-17 óra között jön de sehol senki. A rendszerükbe úgy írták be,hogy címzett nem elérhető mikor mindenki itthon volt, engem meg senki nem hívott. Ja meg ugye hogy időpontra várakozás... Ez nem tudom mit akar jelenteni eddig 2x hoztak már csomagot semmi gond nem volt most meg ez nem értem micsoda. Se a futárhoz megadott telefonszám, se az ügyfélszolgálat nem vette fel sokszoros próbálkozás után se. Valakinek volt már hasonló tapasztalata?

jan. 9. 17:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!