Mi a csillagjegyed? Illik rád a jellemzése?
Még azt szeretném megkérdezni (ami igazából érdekelne), hogy ugye nagyon sok emberre illik vagy csak részben illik a saját csillagjegyének jellemzése. (persze van olyan is akire egyáltalán nem, de úgy vettem észre, hogy a nagy többségre igaz) Ez még is hogy lehetséges? Mi alapján határozták meg egy egy csillagjegy jellemzését? Egyszerűen számomra ez egy nagy rejtély, hogy mégis hogyan lehetséges ez..
Ilyen jellemzésekre gondoltam: [link]
Ha lentebb görgetsz a honlapon, az európai horoszkópnál megtalálod az összes csillagjegy jellemzését.
Bika...
1000000%-ban illik rám, abszolút a természetemet tükrözi a bikákra 'írt' jellemzés.
Egyébként nem tudjuk, hogy miért illik általában a jellemzés a személyre, ezt csak szakértőtől tudhatod meg. Mellesleg én már olvastam olyat is, aminek a szögellenkezője volt igaz rám, tehát nem mindig válik be ez sem.
Előző voltam.
mérleg-nyúl. a mérleg teljes mértékben illik rám, sajnos a nyúl is bizonyos mértékben.
23f
uram teremtőm
bika, a kínait nem néztem
hát igen, igaz, nem vagyok korán érő típus, vagyis régebben azt éreztem, de most már nem tudom
hát azt mondjuk szomorúan olvastam (nem most először), hogy negatív vagyok:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!