Dobó, Bornemissza, Vicuska és Jumurdzsák jellemzése? Léccisegíts!
szóval a fent említett személyeknek a jellemzése kellene, még szerdáig :D
nagyonagyon. kösziszia.
na figyeljetek.
é elolvastam nyáron a könyvet, nem haltam bele *.*
kösz szépen ezt a sok szép, jótanácsot, de ha nem bírtok normális választ adni, akkor ne írjatok már semmit.nem azért raktam ki a kérdést, hogy csak azt olvassam, hogy olvassak meg mit tudom én.
nehogy azt hidd, h nem az vlt az elsö, h a neten rákerestem volna. de igen. de nem találtam.
úgyhogy kösz szépen mindenkinek a kioktatást.
ha elolvastad akkor tedd meg azt a szívességet, hogy tünj el a gép elől, és jellemezd a szereplőket.
nyomorék.
na kussbalegyél, ok? *.*
elolvastam a könyvet, elment a szerda, már csütörtök van, neked meg kuss.
Bornemissza Gergely, csak felnőtt férfiként lesz egyenlő ellenfele Jumurdzsáknak. Bátorsága mellé hadi furfangot, okosságot és ötletességet is szerez. Az ész fontosságát képviseli
Cecey Éva: fejlődő jellem. Ijedt kislányból komoly nagylány lesz, aki jóban-rosszban kitart Gergely mellett. Később önfeláldozó anya s a férfiakkal együtt harcoló „egri nő” lesz.
Dobó István a vár parancsnoka, hűséges, józan gondolkodású hataszerető ember. A tekintélyt képviseli
Jumurdzsák: az egyik legfurfangosabb török, aki hívő ember létére mindvégig kitart a hite mellett, s a furfanggal sok mindent elér.
Hegedűs: magyar ember, aki áruló. tettéért fizetnie kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!