Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? SOS KÉRLEK! = (

Mit tegyek? SOS KÉRLEK! = (

Figyelt kérdés
15 vagyok.És nem tudom mit kezdjek magammal.Valmiért nem tudom kezelni a világot ami körülöttem van.Az emberektől pedig félek.Persze van egy két barátom,de úgy érzem hogy én ennél több vagyok.Nagyon rosszul ismertek meg engem az emberek.De valamiért nem tudok olyan lenni amilyen vagyok.POntosabban azt sem tuddom milyen vagyok.Úristen én nem tudom mit tegyek már.Folyton filmeket nézek mert aztmondják az segít,de istenem elegem van abból hogy megaláznak.Szeretnék én is népszerű lenni.Tudom hogy én nem ilyen vagyok,csak nem tudom hogy vágjak bele.Mit tegyek?? 15/L
2010. dec. 21. 11:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Hogy kezdjem a változást?Az a gond hogy olyan vagyok amit a környezetem elvár tőlem.Pontosabban amilyen a környezetem énis próbálok olyan lenni.Teljesen kétségbe vagyok esve.Mivan ha ezt már elrontottam????
2010. dec. 21. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Legfőképp várj, hogy teljen az idő... tipikus kamaszkori jellem keresés, ki vagyok? minek vagyok? Miért ilyen vagyok? Szokványos életkorban, szokványos kérdések... Tanulj, évezd az életet. Sok szaron keresztül kell menni ahhoz ,hogy megtaláld magad... Sokszor én sem tudom ki vagyok pedig 22 vok. Ezen felül még mindég szembe találkozok olyan dolgokkal amit néha nem tudok kezelni. Így tanulom az életet :D:D

22/F

2010. dec. 21. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Két hónapja nekem is ezek voltak a problémáim... Aztán elhatároztam,hogy elegem van,én ennél többre is képes vagyok. Kitaláltam,hogy nem akarok olyan lenni mint a többi ember,nem akarok tipikus ember lenni és olyan sem amilyen régen voltam. Most ez nem lesz jó példa (nyugodtan le lehet majd szólni,de nekem ez segített)de nagyon bátortalan voltam és féltem az emberektől,majd elkezdtem Marilyn Manson után nézelődni a neten és egyre inkább az járt a fejemben,hogyha ő eltudott érni valamit annak ellenére, amit fiatalon átélt akkor én miért ne. Most már kevésbé tartok az emberektől,kitaláltam mi akarok lenni ha "nagy" leszek és találtam magamnak célokat. Ajánlom neked is,hogy találj magadnak célokat,olyanokat amit szívesen csinálnál és küzdj érte! Sok sikert!:)

15/L

2010. dec. 21. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz, akkor ne akarj olyan lenni mint más! A környezeted szabályait tartsd be, de légy önmagad! S hogy ki vagy? Tedd ami boldoggá tesz, amit szeretsz, amihez értesz és egyszer rájösz. Akkor nem bánod majd hogy nem mást utánnoztál magadraerőltetve egy maszkot! Nem gáz kilógni a sorból kicsit!
2010. dec. 21. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
12:31-es vagyok. Teljesen egyet értek a 13:38-assal. Én is ezt próbáltam leírni csak neki rövidebben sikerült. "Légy önmagad és különbözz a többiektől."
2010. dec. 21. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!