Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Élni akarok, igazán élni és...

Élni akarok, igazán élni és érezni. Csak én gondolkodok így vagy van még hasonló gondolkodású ember?

Figyelt kérdés
Üresnek érzem az életem és nem akarok egyetemre menni sem. Erre mindenki fogja a fejét. Érettségi után utazni akarok, tapasztalni, átélni, érezni. Nem idegen tőlem a munka (gimi mellett is dolgozom)és csak annyi pénzt szeretnék amennyiből meg lehet élni. Nem akarok "toronyórát lánccal". Úgy érzem megfojt a közeg amiben most élek. Mintha visszatartanának a vágyaimtól és emiatt egyre feszültebb vagyok. Szabad akarok lenni!
2009. jan. 22. 13:28
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Akkor én sem vagyok egyedül, ennek örülök. :)

Én jövő nyáron tervezem, hogy kimegyek Londonba au-pairnek.

Szeretnék ismerkedni olyanokkal, akiknek szintén hasonló tervei vannak, és talán együtt elindulhatnánk.

Kedves kérdező! Veled most miújság?

2013. szept. 18. 11:22
 32/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok! (mar ha valaki meg olvassa) Visszaolvasva magamat, kisse talan teatralis voltam, de az alap gondolatok megmaradtak. Nem akarok mar utazni, csak szabadsagot. Anglia szep volt, jo volt, de nem lett az otthonom. Most ujra Magyarorszagon vagyok, egyetemen, immar 3. eve. Nem akarok a szakmamban dolgozni, ezt azert vegzem el, hogy legyen penzem, penz nelkul elni. Onfenntarto eletet szeretnek, egy dimbes dombos tanyan, vagy egy katolikus okofaluban. Ehhez kell egy alap, ezert tanulok.

A tarsadalmi normaknak nem tudok megfelelni, tul nagy az igazsagerzetem, igy jobban megvisel a politikai inkorrektseg, erkolcstelenseg, etikatlansag, mint egy atlag embert. Nem azokat a dolgokat tartom fontosnak, mint masok, nekem nem ertek sem a penz, se a karrier, vagy a hatalmi statusz. Nyugodt, csendes eletre vagyom, allatokkal, ferjjel, konyvekkel. Remelem 10 ev mulva leirhatom, hogy megvalosult. :) (bar az internetet is hanyagolni kivanom...:) )

2013. szept. 19. 13:45
 33/51 anonim ***** válasza:

Sziasztok kedves válaszolók, kérdező!

Elmondom, hogy jutottam ide, ehhez a kérdéshez.. Jelenleg sajnos beteg vagyok, és rákerestem erre: "élni akarok" ..

Végigolvastam itt mindent, örülök, hogy mertél lépni, és tapasztaltál !!

könnyes szemekkel kérek mindenkit, hogy ne halogassa azt amire vágyik, mert egy nap talán már túl késő lesz..

''Élni akarok, igazán élni és érezni"! Nagyon egyetértek ezzel, az élet nem egy főpróba, a mostaniban kell cselekednünk.

15 évesen megfogadtam, hogy elszökök itthonról, a 18. születésnapom után meg is tettem :)) habár meggondolatlan lépés volt, és olyan messzire nem is jutottam, de nem bántam meg, amikor vissza kellett térnem a régi közegbe, valami megváltozott.. Én is..Lettek céljaim.. de érettségim még nem volt.. Így úgy döntöttem ezt még leteszem, és utána cselekszem, jelenleg egy betegség kínoz, le akarom győzni !!! És élni!!! 18/F

2014. jún 2. egy át nem aludt éjszaka után :( 5:55

2014. jún. 2. 05:55
 34/51 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön a célja !

Kérdező, neked is! Ha sikerül ezt túlélnem, és ígérem, hogy mindent megteszek!!!!!! 2014. Szeptemberében írok ide! 18/F

2014. jún. 2. 06:02
 35/51 anonim ***** válasza:
Élni akarok ! 06.02.
2014. jún. 2. 07:24
 36/51 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Nem akarok személyeskedni, így nem is kérdezek rá, hogy mi bajod, de ha úgy érzed segítségedre lehetek így a távolból, ismeretlenül, nyugodtan írj! Azt hiszem írtam, egészségügyben vagyok, jövőre végzek... Sok tragédiát, de éppen annyi csodát is láttam már. "Élni akarok"-ezt tartsd szem előtt, és hagyd el a bánatot, koncentrálj az élet picike csodáira. Üdvözöllek innen, és sok erőt küldök!

2014. jún. 2. 08:55
 37/51 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, ezt a gyors választ! :) írok levelet, ha nem baj
2014. jún. 2. 11:09
 38/51 anonim ***** válasza:
50%
06.03. Élni akarok!!!
2014. jún. 3. 14:47
 39/51 anonim ***** válasza:
50%
Ma is ! :) 06.04. !!
2014. jún. 4. 17:40
 40/51 anonim ***** válasza:
50%
06.05. !!
2014. jún. 5. 07:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!