Szoktál hazudni?

Figyelt kérdés
Kinek és miket?
2010. dec. 14. 12:07
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Dr House óta tudjuk: "Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről."
2010. dec. 14. 12:15
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
2010. dec. 14. 12:16
 3/21 anonim ***** válasza:
45%

Nem szoktam. Senkinek, semmit.

Hazugság helyett inkább nem beszélek, vagyis hallgatok.

Így tényleg elkerülöm a kínos szitut. A gyerekeimet is erre neveltem. Úgyis kiderül és az még kellemetlenebb.

Kérdező! Te szoktál hazudni? Kinek? és mit?

2010. dec. 14. 12:18
 4/21 anonim ***** válasza:
45%
nem szoktam. csak a gyakorikérdések pont hún
2010. dec. 14. 12:22
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem szoktam én se.

Elég kínos tudna lenni ha belezavarodnék vagy ha egy bizonyos dologgal kapcsolatban hazudnék, később felemlegeti valaki és nem emlékszek rá :S

2010. dec. 14. 12:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden állításom hazugság.

Remélem, érzékelhető a paradox :D

2010. dec. 14. 12:48
 7/21 A kérdező kommentje:
Szerintem most is hazudtok:D
2010. dec. 14. 13:28
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki azt mondja, hogy még sosem hazudott, az hazudik.
2010. dec. 14. 13:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de csak kisebb dolgokban:)
2010. dec. 14. 14:32
 10/21 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek: Most igazat írtál?

Kérdezőnek: Magamtól még sosem hazudtam, csak füllentettem. Pl. amikor már nagyon elegem volt az állandó verésből, és belekavarodtam egy vitába, anyukámnak kicsit máshogy mondtam el (úgy, hogy hihető legyen), mert tudtam, hogy úgy nem fog bántani, mert éreztem, hogy ha mégegyszer megüt, visszaütök.

Viszont apukám miatt sokat kell hazudnom, ráadásul neki...7 éves korom óta egy vágyam volt: hogy lovagolhassak. Ő viszont nem engedte, mert hogy ledob a ló, meg satöbbi-satöbbi. Áprilisban anyuval megszerveztük és azóta lovagolok, amíg apukám velünk lakott, mindig azt kellett mondanom, hogy egy barátnőmhöz megyek. Meg azt is titkolnom kellett, hogy gyalog járok suliból haza. Borzasztóan félt és elfojtja a vágyaimat (itt nem az egyedül járkálásra gondolok, hanem pl. a lovaglásra), szóval muszáj volt hazudnom.

2010. dec. 14. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!