Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék megtanulni JÓL...

Hogyan tudnék megtanulni JÓL hazudni?

Figyelt kérdés

Tehát hogy ne lehessen látni rajtam hogy ideges vagyok ha hazudok, vagy pl.: ne mosolyodjak el vagy ilyenek... tudna valaki segíteni?!?!

Mielőtt még azzal jönnétek, nem tudok mindig igazat mondani, néha muszáj hazudni, és akkor jól jönne, ha nem lepleződnék le azonnal...

2010. szept. 4. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokat kell gyakorolni. Csak lazán, nézz az ember szemébe, ne magyarázd túl a dolgokat, mert attól is gyanús lehetsz.
2010. szept. 4. 17:45
 2/10 candy0919 ***** válasza:
74%
nálam ez úgy működik hogyha hazudok elhiszik, de ha meg igazat mondok azt hiszik h hazudok :D
2010. szept. 4. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Menj el politikusnak.
2010. szept. 4. 18:03
 4/10 candy0919 ***** válasza:
24%
XD
2010. szept. 4. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kell hozzá egy kis színészet is.

Például én nagyon jól tudok hazudni. Anyukámat 10 éves korom óta azzal vezetem, hogy allergiás vagyok a barnakenyérben találhtaó magvakra, mert gyűlölöm az ízét =D

Az egész azon múlik, hogy te is elhidd a dolgok. Meg önbizalom kérdése.

2010. szept. 4. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, a lényeg, hogy hitesd el magaddal is a dolgokat.
2010. szept. 4. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
egyszerüen legyél olyan mint máskor vagy... nézz a szemébe legyél nyugodt ne izgulj... v gondold azt h ez az igazság és kész. (ja és ne nézz felfelé jobbra v balra mert akk észrevehetik h gondolkozol mit mondj!! meg ne várj a válasszal sokat) nekem elég jól megy minden helyzetben xD sokszor megmentett már sokmmindentől xd 17F
2010. szept. 4. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha hazudok elhuzom balra a számat :D nem tudok mit csinálni vele reflex, normális esetben jobbra húzom. Aki ismer az folyton a számat nézi xDD de ha erősen koncentrálok visszatudom tartani ezt a rángást. De persze ritkén hazudok, maximum szivatok valakit, vagy kicsit füllentek.
2010. szept. 5. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem a kérdésre válaszolok, de mondd csak mi értelme hazudni? Sok gondot elkerülsz ha igazat mondasz. Oké, hát vannak helyzetek amikor kell.. de azért mégse sűrűn :)
2010. okt. 14. 18:21
 10/10 anonim válasza:

Későn írok.

Az sem árt ha bemagyarázod előtte magadnak, hogy ez így van.

2014. okt. 2. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!