16 evesen keso nekikezdeni megtanulni hegedulni?
Miért kedvetleníti el mindenki?
Szerintem simán megtanulhatsz, főleg, ha szereted, akkor már megéri :)
Második vagyok. Kérdező: csak azt írtam, hogy lesz egy felső határ, ami fölé nem tudsz menni. De simán lehet, hogy azt nem is éred el, ezt a határt az emberek többsége soha nem éri el.
De attól még érdemes elkezdeni. Én egy csomó hangszeren tudok többé-kevésbé játszani, és borzasztóan jó volt például amikor meglátogattuk egy távolabbi rokont, ő brácsázik és kitalálta, hogy játsszunk együtt valamit. Zongorán kísértem, a kottát ott láttuk először. Gondolhatod, hogy nem volt a világ legszebb előadása, de az egész család csak lesett, mivel évekkel azelőtt találkoztunk utoljára, nyilvánvaló volt, hogy nem gyakoroltunk össze, de az, hogy egyszerűen fogtuk magunk és eljátszottunk valamit, mindenkit levett a lábáról :) Ehhez pedig nem kell nagy valami, csak tudni játszani a hangszeren, no meg blattolni. Mellesleg az egyik legjobb dolog együtt zenélni valakivel. És sose tudhatod, mikor találkozol olyannal, akivel össze tudtok állni játszani :)
Komolyan az a kettő? nekem most lesz a 6. évem hegedűből, és 5. zongorából, és még akarok Gitározni. Ha tényleg nem Világhírű zenész- vagy tanár szeretnél lenni. akkor sosincs késő. anyum kb. 35 évesen kezdett gitározni egy évet( mondjuk, oké, ő játszik zongorán, és zene tanár) De akkor is most 5 év múlva is A kicsiknek kísér mindenféle dalokat,
Szóval sosincs késő. ne hallgass a tanárodra. ha tényleg szeretnéd. Uccu neki :) Sok sikert a továbbiakban
(12/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!