Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » MIkor szoktál hazudni?

MIkor szoktál hazudni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
ha 1est kapok matekból vagy nem mondom el vagy más jegyet mondok ennyi:D
2009. nov. 13. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen akkot, mikor nagyon muszáj.
2009. nov. 13. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sokszor. :(
2009. nov. 13. 17:04
 4/10 anonim válasza:
Esetleg kegyes hazugságokat szoktam elejteni. De azt is tényleg akkor, mikor nagyon de nagyon muszáj.
2009. nov. 13. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor szoktam hazudni, ha kell. Néha pedig kell. Hazudni néha muszáj, különben az ember teljesen elveszti a becsületét. De azt nagyon nem szeretem, ha valaki nekem hazudik.
2009. nov. 13. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
ha egyébként megtudnák, hogy milyen szar alak vagyok valójában
2009. nov. 13. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Állandóan. Sajnos úgy nőttem fel, hogy nem bíztam az emberekben. Ahhoz, hogy ne kerüljenek közel hozzám, s ne tudjanak kihasználni hazudni szoktam. Nagyon sokat. :(
2009. nov. 14. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha hazudok,altalaban mindig zavartan elkezdem vakarni ar orrom :D Vagy összevissza dadogok :D
2009. nov. 20. 16:46
 9/10 anonim válasza:
Sose hazudok. Egyszer rákényszerültem, ráadásul a főnökömnek, ráadásul pont arról hazudtam, hogy múltkor miért hazudtam, pedig akkor is igazat mondtam. :) Mert másnak tartottam a hátam.
2009. nov. 21. 19:33
 10/10 anonim válasza:
Sokat hazudok, ezzel mentem ki magam bizonyos helyzetekből. Mivel sokszor alkalmazom,ezért már elég jól hazudok, hitelesnek tűnik, nem szoktam lebukni. De olyan is van, hogy csak úgy jön magától, anélkül, hogy szüksége lenne rá, vagy átgondoltam volna.
2010. febr. 19. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!