Az ciki hogy egy 14 éves fiú egy idejét múlt sztár (pl Michael Jackson) iránt rajong?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 18:51
42/47 Yvett.Jackson válasza:
Te nagyon hülye vagy!!!Michael Jackson nem idejét múlt!!
és miért lenne ez ciki?..nem értem az ilyen emebereket:S:S
43/47 Yvett.Jackson válasza:
Én is 15 éves vagyok és Imádom Michaelt!sőt szeretem Stevie Wondert,Whitney Houstont,James Brownt,stb.
44/47 anonim válasza:
NEM CIKI sőt értelmesebb az a gyerek aki MJ-t vagy Fraddy-t vagy akármilyen NORMÁLIS előadót hallgat
14/F Mixhael Jackson rajongó
45/47 anonim válasza:
Ez egyáltalán nm ciki. ez olyan, mintha azt mondanád, h ciki, ha szeretem a KIRÁLYT kb :)
Meg egyébként minek szégyelni, ha nm is volt pedofil??
46/47 anonim válasza:
Jézusom! :D Dehogy ciki!
És hangoztasd bárki előtt, mert ez nagy dolog! Michael rajongójának lenni egy csodálatos élmény!
47/47 anonim válasza:
Idejét múlt sztár?!!! Michael volt a legsikeresebb legjobb legtehetségesebb a világon, és ez így is lesz 2021-ben, 2022-ben, 2150-ben sőt amíg világ a világ, mert amit ő alkotott azt senki, érted... senki sem fogja felülmúlni! Te idi*ta b*rom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!