Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ciki hogy egy 14 éves fiú...

Az ciki hogy egy 14 éves fiú egy idejét múlt sztár (pl Michael Jackson) iránt rajong?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 18:51
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem. Ha őt szereted, akkor szeresd nyugodtan. Persze azért nagymenők között ne nagyon hangoztasd. Igaz, ha kiröhögnek, az őket minősíti.
2009. jan. 20. 19:02
 2/47 anonim ***** válasza:
16%
Idejét múlt sztár az még nem annyira ciki, Micheal Jackson az már kicsit szerintem az. Mindenesetre ne ezzel kezd a bemutatkozásodat senkinél.
2009. jan. 20. 19:47
 3/47 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ez úgy van, hogy ízlések és pofonok. Kinek ez tetszik, kinek az.

Van aki azért kinevet, mert azt mondod hogy pl Britney Spears a legjobb, viszont van aki pont Michael Jackson miatt. Ha őt kedveled, hallgasd, rajongj érte, nem muszály mondanod hogy ő a kedvenced, de ha mégis mondod s nem fogadnak el, hát ne törődj. Akik szeretnek úgy szeressenek ahogy vagy. Fogadják el ezt, mert nem ez számít az emberben hogy ki a kedvenc sztárja.

Nem ciki, bár tény, hogy a mai 14 éves korosztálynak átlagban nem Michael Jackson a kedvence.Inkább ezek a mai sztárok, mittudom Rihanna, Britney Spears, stb...Dehát mindenki más.

2009. jan. 20. 20:34
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
Strauss és Wagner is régen elmúlt sztárok (míg éltek azok voltak) és még nekik sok rajongójuk van.
2009. jan. 20. 20:36
 5/47 anonim ***** válasza:
79%
Miért lenne ciki? Én 14 évesen Kurt Cobainért rajongtam. Bár én őt sose éreztem idejemúltnak.
2009. jan. 20. 21:17
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves létemre nagyon szeretem Dusánt, Kovács Katit, Balázs Fecót, Pressert,Piafot és még sorolhatnám. A kortársaim jó része a többségéről még csak nem is hallott. Tehát szerintem nincs ezzel baj, ne hirdesd,de ha kérdezik vállald fel. Egyébként Michael szenzációsan jó volt a fénykorában, zenei téren nem lehet nem tisztelni.
2009. jan. 20. 21:48
 7/47 anonim ***** válasza:
86%

Bob Marley-t hallgatok :) és bárhol fölvállalom. bob marleys hátitatyóm van :)

meg néha rapet, és abból is az oldschool 80-90'es évekbelit.

szóval, 90es évek utáni zenét, szinte nem is hallgatok, és nem nagyon zavar/érdekel, ha megszólnak, bár még nem volt ijen, de nem zavarna, mert én ezt szeretem.

2009. jan. 20. 23:32
 8/47 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz.

mindenki azért rajong amiért rajong. nehogy már ez is gáz legyen.

2009. jan. 20. 23:36
 9/47 anonim ***** válasza:
100%
sztem ez egyáltalán nem ciki, ha neki(neked) az tetszik akkor hallgasd azt :)
2009. jan. 21. 06:19
 10/47 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz mással!!!! a te életed, és azt szeress, amit csak akarsz!! aki kicikiz, azzal van a baj, hidd el nekem!! és peregjen le rólad. egyébként ha pedig azt szeretnéd, amit mindenki, azzal csak beállnál egy sorban... divatból.. tudod, 1 sztár mindig sztár marad!
2009. jan. 21. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!